Beviser & at være skeptisk

Beviser & at være skeptisk

Ghosthunting & Investigationer noget som mange, enten ser let på, eller slet ikke vil tale om. Men det er til at for at blive. Med årene kommer der mere hightech udstyr til, som gør at vi nemmere kan “høre” eller “se” det paranormale. Så skulle vi ikke vende os til at det er kommet for at blive?.

Der er så mange billeder hele verden over, der skulle bevise eksistensen af et “spøgelse” som de har taget et billed af, eller fået på video, Men. Du ser en hel skikkelse på deres billeder, nærmest beklædt fra top til tå. Det er bare så simpelt at, spøgelser opstår som tåge,orbs eller omridset af en skikkelse. Det er nemt at afkræfte de billeder du ser verden over, hvis du kigger nærmere på dem selv.

 

Så hvordan får du folk til at tro på dig?  

1. Vær skeptisk! – Hvis du ser lyskugler (orbs) inde i rummet du er i, betyder det ikke at du er i samme rum som et spøgelse!. Kig dig omkring, kan noget have forsaget det lys? En reflektion af en bil udenfor? Eller din egen lommelygte? Du er nød til at være skeptisk, og sørg for at aflive så mange muligheder, inden dine egne gruppemedlemmer kommer og gør det for dig. Troværdighed vægter meget.

 

2. 2 eller flere! – 4 øjne er bedre end 2!. Du kan nemt komme ud, og sige du har set et spøgelse, men hvad har du af beviser? Du havde ikke lige fået et kamera med eller voice recorderen. Dine medinvestigatorer tror jo på dig, for at bakke din oplevelse op. Men  hvad alle andre vil se er beviser. Så altid husk at være flere ad gangen, eller i det mindste have de nødvendige redskaber med, for at kunne fremlægge beviser. Folk vil jo altid tro på 8 frem for 1 person

 

3.  Aldrig ryg på en opgave! – Så enkelt er det!. Ser du en tåge, eller en tåget omrids af en skikkelse, så sørg altid for at ingen personer røg eller havde røget, før “tågen” blev set. Det siges også at det er nemt at skelne mellem cigarret røg og menneske ånde.

 

4. Prøv at overraske! – Det virker faktisk. Vi kender ikke til spøgelsernes tanker, eller deres måde at reagere på når vi åbner hoveddøren. Derfor, prøv at tage et billed hen over skulderen, når alle mindst venter det. Det virker faktisk. Der er en del måder som spøgelser reagere på, men vi kan aldrig vide med 100% sikkerhed. Enten vil de gerne høres eller ses, nogen holder sig i baggrunden, og giver lyd fra sig når de synes det bliver kedeligt. Også er der dem der slet ikke vil ses eller høres. Man får dem aldrig at se, lige fra når man træder ind til man går ud igen.

 

5. 6.sans og “good feeling” – Hvis du har en god fornemmelse omkring stedet i er kommet til, så plejer det at give gode resultater! Føler du for at tage et billede, hvor ingen andre ville have gjort, så gør det!

Det var en lille artikel omkring det paranormale aspekt i medierne & hvordan du håndtere nogle vigtige regler på en opgave.

Go’ hunt! 

 

 

 


Kommentarer (4)
 • BjarkeR

  februar 10th, 2012 at 16:51

  Det vil jo selvfølgelig altid være uhyggeligt, første gang man besøger et forladt hus efter mørkets frembrud. Men der er ikke end betydning med at der rent faktisk foregår noget mystisk.
  Derfor er det vigtigt, at man bevæger sig stille omkring, og prøve at være så stille som muligt. Hver opmærksom på pludselige lyde, eller bevægelser.
  Høre man pludselige lyde, så undersøg dem, ved at bruge udelukkelses metoden. Prøv at genskabe lyden. Hvis ikke dette er muligt. Kan der muligvis være tale om åndelig aktivitet.
  Det er vigtig, at opføre sig ordenligt og engageret, første gang man besøger et nyt, såkaldt “hjemsøgt” sted.

  Ingen bandeord af nogen art.
  Intet spytterrig rundt omkring.
  Ingen henkastning af div. affalds materiale.
  Tal ordenligt, stille og roligt til hinanden.

  Undersøg om i er velkommen på stedet. Og respekter åndernes beslutninger, og hvad de forsøger at fortælle.

 • admin

  februar 10th, 2012 at 18:28

  God indstilling!

 • maj 21st, 2015 at 20:11

  Jeg vil sgu gerne være spøgelsesjæger. ❤️

 • mullemus

  juni 22nd, 2015 at 20:19

  Hej med jer
  Jeg er født med en fantastisk gave,
  Kan se og hører ånder og har levet med det i mange år
  Jeg har selv oplevet dem på tæt hold flere gange, men bange er jeg ikke,
  Man skal møde de stakkels sjæle med stor respekt,
  Og man kan også nogle gange komme ud for at de er onde, men tager man med forbehold
  Har altid drømt om at komme med på et hold der går ud og opsøger de forladte sjæle
  Mvh mullemus

Skriv en kommentar

Top