Kend dine spøgelser

Kend dine spøgelser

Kend dine spøgelser 

Residual type haunt

Den meste kendte form for menneskelig ånd, er en “residual type hunt”  Det betyder at den gentager sig selv om, og om igen. Ånden i sig selv er der ikke, men dens energi er. Du hører måske mumlen og skrig, også nogle fodtrin ned af gangen, så kan der gå 15min, hvor du vil høre det samme igen og igen. Skrigene og fodtrinene forekommer for det meste pga. den vold og den traumatiske hverdag de nu har haft. De husker den mest volddige episode, og viser det igen og igen. Disse “energier” er normalt fanget i ét hus, ét bestemt sted i huset, og ét bestemt tidspunkt på dagen, hvor det skete for dem.

 

 Intelligent Haunt

I den her stil “ånd”, har vi med noget helt andet at gøre med, end residual type haunt. Intelligent Haunt, er bevidst om hvor den er, og eftersom du kommer længere i efterforskningen, vil du opdage af den ikke er begrænset til ét sted i huset, de kan bevæge sig frit. Desuden vil du opdage, at de kan eller gerne vil kommunikere med dig. Det er selvfølgelig begrænset hvad de kan gøre, men at flytte på ting, svare på dine spørgsmål, er meget normalt for denne type haunt. Hvis folk er bange for det paranormale, vil en intelligent haunt være meget mere skræmmende, end residual type haunt.

omkring kl23.00 til senere ud på natten, er den ideelle tid for intelligent haunt, for det er nemlig dér, de har bedst mulighed for at manifister.! De lyse timer om dagen, er det svære for dem at manifister, fordi det er lysere, og det kræver meget mere energi at “vise” sig selv. Så det man siger, at det er bedst at tage på hunt om natten, passer faktisk rigtig godt.

Tænk på det som en lommelygte. Det er svære at blive set om dagen, men om natten skal der ikke meget til for at kunne blive set. Det er sådan ånder fungere.

Disse ånder kan være god sindet, eller drillesyg, afhænging af hvilken baggrund de hjemsøger stedet for. De kan hjemsøge det fordi, det enten har været deres hjem engang, og de gerne vil have dig til at forlade stedet, eller det kan være fordi de har fundet ud af at der kommer børn på stedet, også vil de komme af den ene grund, at de kan blive set og få opmærksomhed. Det kan også være en slags “bånd” de har til stedet, så de opholder sig på stedet, pga. følelsesmæssige årsager. Endvidere, de kan også være på udkig efter nogen, eller noget. Endda kan de se bort fra de faktisk er døde, og at de ikke vil indse det.

Den svære del er så hvis de skal fjernes, fra et hus eller offentligt anlagt. De er som du er, bort set fra at de er døde.

 

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German