Besættelse og det at være Hjemsøgt.

Besættelse og det at være Hjemsøgt.

Besættelse og det at være Hjemsøgt.

Der findes flere former for paranormal aktivitet.
Men de mest udbredte fænomener, er besættelser, og det at være hjemsøgt. Det er dog 2 vidt forskellige ting.

At være hjemsøgt vil sige, at det åndelige har en form for tilknytning til det sted, der nu befinder sig åndelig aktivitet.
At være besat vil sige, at det åndelige har tilknyttet sig en person, og følger efter, uanset hvor i verden personen bevæger sig hen.
Et hus kan dog også være besat, men det er noget helt andet.
Hvis et hus, eller et bestemt sted er besat, vil det sige at det åndelige, på en måde kontrollere stedet, og ikke kan fjernes.
Besættelse kan forekomme i forskellige baser. Nogen mildere end andre. Imens andre besættelser starter småt ud, men får arbejdet sig op, på at være slemt, over længere tid.

Er man meget modtagelig for det spirituelle, er chancen for at blive besat større.
En person som er meget modtagelig for åndelige, og tænker meget på det, er i stand til at trække ånder ud af åndeverdenen, eller tilkalde dem. Det kan ske uden personen egentlig selv er klar over det.
Så hvis du mener at dit hus lige pludselig er blevet hjemsøgt, så overvej muligheden om, at der måske befinder sig en person på stedet, der er meget modtagelig for det spirituelle.

At være besat, er som sagt noget der forekommer ved personer. Det forekommer dog oftest, at det er en dæmon, som besætter en.
En dæmon, kan være tilkaldt til et forladt sted, hvis der er ånder der har gjort noget slemt i deres oprindelige levetid.
Flytter man så ind i det hus, finder dæmonen hurtigt ud af, at det er mere spændende at “lege rundt” med en person, som faktisk er i live. På den måde kan dæmonen få indflydelse på den virkelige verden, og vise sin magt, gennem den person den besætter.


Kommentarer (8)

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German