EVP – Electronic Voice Phenomenon

EVP – Electronic Voice Phenomenon

Electronic Voice Phenomenon

Efter en større efterspørgsel, vil jeg nu gennemgå, hvad EVP egentlig er. EVP står som sagt for Electronic Voice Phenomenon, på dansk; Elektronisk stemme fænomen. Det er en af de mest bruge, og kendte former for paranormal efterforskning. For at du kan begive dig ud i EVP’ens verden, skal du have de rette midler til det. Det kræver ikke meget, udover lidt teknisk fingresnille for Computer og lydprogrammer. Allerførst skal du bruge en Voice recorder, lad os sige du tager denne her; http://www.ghoststop.com/Olympus-EVP-Recorder-USB-Live-Listening-p/evp-olympus.htm. I sidste ende er det faktisk bare en almindelig lyd optager. Man bruger sådan en recorder her, fordi menneskets øre ikke kan opfange de lyde, og stemmer fra en paranormal verden. Det er en hel anden Mhz & freq det kommer på. Men det kan en elektronisk stemme optager. Når du nu  er ude på hunt, så er det ikke sikkert du hører noget når du er derude, men når du så kommer hjem, og får lagt lyd filerne over på computeren, og får åbnet dem i et lydprogram, så kan du være heldig du hører en del ting, som du slet ikke hørte tidligere. Et godt lydprogram er; http://audacity.sourceforge.net/ (Det er gratis). Så har vi et lidt mere avanceret program; http://www.adobe.com/products/audition.html, det er et kanon program. Så er det ellers bare med at komme igang, for EVP er utroligt spændende. Det giver en speciel følelse når du sidder derhjemme, og lytter til optagelserne, og du måske får et svar på et spørgsmål i havde stillet.

 

Go’ Hunt!

Hilsen fra Overnaturligt.dk


Kommentarer (3)
  • juli 16th, 2012 at 20:27

    AWESOME… Så har jeg lige downloadet den der er gratis—> Så skal der bare leges:)

  • juli 16th, 2012 at 20:48

    Det er også kanon sjovt!

  • marts 7th, 2015 at 13:20

    Hejsa! Hvad skal man så bruge “White noise”til? På youtube kan man hente lyden ned til brug,men jeg forstår ikke hvordan jeg skal kommunikere m ånderne? Jeg forstår jeg skal optage det(kan man ikk bruge en mobils optager?) men skal man så afspille “White noise”ved siden af eller har jeg bare ikke fattet det? Jeg vil meget gerne høre fra folk som ved hvordan man gør, om deres erfaringer og hvad jeg skal bruge “white noise”til? Jeg har så svært ved at forstå om man behøves “whie noise”eller ej,og hvis man skal, ska man sætte den ved siden af optageren? Jeg ser frem til at høre fra Jer! Mvh rumlerille 🙂

Skriv en kommentar

Top