Programmer til Lyd & Video redigering

Programmer til Lyd & Video redigering

Der er rigtig mange programmer derude på markedet, til at redigere lyd & video osv. Der er bare stor forskel på prisen, sværhedsgrad af programmet, og effekter. Jeg vil nu stille et par nemme og gode programmer op, der er til at overkomme, både penge mæssigt, men også så det er til at finde ud af.   Vi lægger ud med lydprogrammer:

  • Audacity – Det er et rigtig godt program til nybegyndere. Det er enkelt og lige til. Du har de effekter du skal bruge, til at rense dine optagede EVP’er.
  • Adobe Audition – Et mere avanceret program, du har rigtig mange effekter her, som gør du kan få total klarhed på dine optagelser. Så snart du har arbejdet lidt med det, er det til at finde ud af. Det er et program jeg selv bruger.
  • Power sound editor – Det er gratis at hente. Gode muligheder her også, med en masse effekter, og avanceret muligheder.
  • WavePad Audio Editing – Også et rigtig godt program, nemt at håndtere, og der er også alle de effekter du skal bruge for at gøre EVP til et mesterværk.

Video Redigerings programmer:

  • CyberLink PowerDirector – 4 ud af 4 stjerne har det her program fået. Det er forståeligt, eftersom alle de muligheder der er her. Det tager en del tid at lære det her program at kende, men når du kommer til det, så har du også uendelige muligheder.
  • Corel VideoStudio Pro X5 – Et super program med rigtig mange muligheder, en del nemmere end så mange andre programmer. Programmet har også alle de effekter du har brug for, for at redigere dine optagelser.
  • VideoPad – Nemt program at håndtere. Programmet bruger “drag and drop” så det er nemt at tilføje effekter,billeder,lyd og meget mere. Er brugervenligt, både for øvede og nybegyndere.

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German