Hvorfor om natten?

Hvorfor om natten?

Hvorfor undersøge om natten?

Der er mange årsager til, hvorfor man undersøger om natten.

 

Om natten, er det nemmere at skelne mellem det menneskelige, og det paranormale. Skygger der reflekteres af lys der kommer udefra, forhindres når man vælger, at undersøge om natten.
Hvis man undersøger i fuld dagslys, bliver det dermed også sværere for det paranormale, at vise sig for det blotte øje. Det paranormale viser sig oftest i form af lys, såsom, omrids af en person, eller Orbs.
Det gør det derfor sværere at se i dagslys. Det kræver heller ikke megen energi for det åndelige at vise sig selv i mørke, som det ville gøre i fuldt dagslys.
Det er simple årsager, der gør at vi vælger at undersøge efter mørkets frembrud. Det gør det kun nemmere at bruge udelukkelses metoden, når det er mørkt, hvad angår det materiale man får fra paranormalt research.
Vi tror også der er større stemning for at påtage sig en undersøgelse, hvis det foregår i fuld mørke, og man kun har sin lommelygte, og infrarøde kamera.


Kommentarer (3)
 • april 8th, 2012 at 14:34

  Hej fff80

  Du kan da selvfølgelig have ret i der sker ting om dagen også. For det gør der da. Men der sker stadig mere om natten, for det kræver mindre energi, for dem at vise sig når det er mørkt. Det er altid nemmere at se lyse ting i mørke.

 • thestev95

  november 28th, 2012 at 13:32

  jeg ser for det meste skygger, selv i dagslys, og de er mørke næsten sorte. nogle gange hvide. men for det meste mørke,jeg kan også nogle gange lugte noget eller høre hvisken, og de skygger som jeg ser, er som et rådyr der løber hen over en vej, så livagtige og hurtig, at jeg nogle gange bliver bange, og når jeg ser de sorte er det som, det advare mig mod dårlige ting, jeg har set en hvid /lys ting men ved ikke hvad den betød? jeg kan se dem på hvert tidspunkt af dagen.

 • november 29th, 2012 at 18:38

  Kommer det i nogle specifikke tilfælde? Feks. Hvis du er træt og udmattet? Eller ser du det ligemeget hvordan din dag har været ?

Skriv en kommentar

Top