Fredag den 13.

Fredag den 13.

Fredag den 13. 

Hvad er det folk forbinder med fredag den 13. Og hvorfor er det man siger, at det er ulykkens dag. Andre mener samtidigt, at det er dagen for stor aktivitet hos os spøgelsesjægere. (Det er det selvfølgelig også). Endvidere vil jeg nu forklare fredag den 13. Vi skal tilbage til årstallet 1307, nærmere den 13.Oktober 1307. Utallige tempelherre, riddere fra den gejstlige templeherreorden, blev fanget, hvorefter de blev tortureret, brandt på bålet, og fik deres skatte beslaglagt, efter ordre fra Kong Philip IV af Frankrig. Det er derfor dagen kaldes ulykkens dag.

Fredag den 13. Er også u hyggens dag, der står gys & gru på menuen mange steder. Som bekendt har vi alletiders film til lejligheden, nemlig Fredag den 13. Det handler selvfølge om den misformede dreng Jason Voorhees, der som barn druknede i Crystal Lake søen. Efter vores mening, er det en kanon film til dagen.

 

 

Friday the 13th


Kommentarer (2)

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German