Fredag den 13.

Fredag den 13.

Fredag den 13. 

Hvad er det folk forbinder med fredag den 13. Og hvorfor er det man siger, at det er ulykkens dag. Andre mener samtidigt, at det er dagen for stor aktivitet hos os spøgelsesjægere. (Det er det selvfølgelig også). Endvidere vil jeg nu forklare fredag den 13. Vi skal tilbage til årstallet 1307, nærmere den 13.Oktober 1307. Utallige tempelherre, riddere fra den gejstlige templeherreorden, blev fanget, hvorefter de blev tortureret, brandt på bålet, og fik deres skatte beslaglagt, efter ordre fra Kong Philip IV af Frankrig. Det er derfor dagen kaldes ulykkens dag.

Fredag den 13. Er også u hyggens dag, der står gys & gru på menuen mange steder. Som bekendt har vi alletiders film til lejligheden, nemlig Fredag den 13. Det handler selvfølge om den misformede dreng Jason Voorhees, der som barn druknede i Crystal Lake søen. Efter vores mening, er det en kanon film til dagen.

 

 

Friday the 13th


Kommentarer (2)
 • sidsel@krogh

  juli 14th, 2013 at 19:00

  Hm fredag den 13 er en okej film, men jeg synes ikke det er nogle
  gyser film. Er ellers den store gyser fan. Så jeg vill hellere se the Marsh,
  Mama, the ring, forbandelsen, Amityville, og hjemsøgt
  Hvad med jer, hvad ser i af hård kogte gyser film.?

 • august 5th, 2013 at 16:29

  Synes ikke rigtigt, der er nogen hård kogte gyserfilm hehe. Men the possesion, paranormal activity osv i den dur, også er der selvfølgelig serien “the river” den er også kanon 🙂

Skriv en kommentar

Top