Brian Præstbro

Brian Præstbro

Hej.

Jeg vil starte med at skrive lidt om mig selv. Jeg er det nyeste medlem af gruppen. Og det som jeg vil bringe til gruppen, vil forhåbentlig være lidt nytænkning. Jeg har i ca. 20 år, studeret teorien bag en masse Paranormale fænomener. Jamen der er næsten ikke det, jeg ikke har været inde over. Alt lige fra Kryptozoologi til Åndelige væsner. Men i det daglige har jeg et meget jordnært arbejde, som jeg dog ikke vil ind på, i øjeblikket.  Ved siden af, er jeg uddannet inden for hundeadfærd. Og rådgiver folk om, hvordan de kan give deres hunde et indholdsrigt liv. Mit speciale er Ulven, og dens kropssprog. Og har bla. Været med til at udvikle nye teknikker til brug, i forbindelse med politiets tjenestehunde. Således at hundene har det bedst mulige arbejdsvilkår og bedst mulige arbejdsmiljø. Bla. I patruljevognene, hvor hundene bruger langt det meste af en arbejdsdag. En glad og tilfreds hund, giver langt de bedste resultater. Jeg har ligeledes prøvet at optræne, Danmarks første hund, til Paranormale efterforskninger. Mine metoder vil jeg ikke ind på, da jeg endnu ikke ved om de virker. Men de tests jeg har lavet tyder på det. Så jeg håber på, at vi kan få mange gode resultater, ved brug af hund. Min tanke er, at det kan give gruppen en ide om, hvilken retning vi skal pege vores udstyr. Og derved måske optage flere beviser for det paranormale. Jeg har en stor fobi. Nemlig Angst for hvepse (Spheksofobi).  Ellers kan jeg faktisk ikke komme i tanke om, andre insekter jeg er bange for. Og pattedyr har jeg ingen frygt for. Jeg mener det blot drejer sig om at aflæse dyret. Lige meget hvor jeg har været i verden, har jeg sat mig ind i det lokale dyreliv. På den måde har man en chance, hvis man støder på lokalområdets lidt farligere rovdyr. Det er jo ikke alle lande, hvor det farligste dyr du kan møde er en tæge, eller en brunstig hjort.

Brian

Top