Kan jeg ting?

Kan jeg ting?

Jeg har siden jeg var lille, kunne høre mærkelige ting, og haft lys det selv kunne tænde. jeg ved hvornår det startede, det var da min farmor døde. det oplevede jeg en lampe der ikke var sat til strøm blinke. og en blok fundet og der blev skrevet farmor. siden har jeg oplevet at min pude føltes som et par ben, samtidig med at jeg blev strøget over håret.

En enkelt gang i tyskland har jeg oplevet af 3 af mine venner og jeg så en død pige, som ville fortælle os noget. en anden af vores venner så hende ikke men gik i chok.
jeg har boet flere steder og det er som om at der altid er noget. flere gange ser jeg ting, som andre ikke kan se, og føler ofte at jeg bliver overvåget. jeg ved ikke om jeg er skør, men i så fald oka.
det mærkeligste jeg har prøvet var  da jeg besøgte min farmors grav, det var som om at et eller andet holdt om mig, og sagde at det var oka at græde.
jeg er 21 nu, og min farmor døde vist nok i 2001. så det er ved at være et par år siden. jeg har affundet mig med at der nok er noget, og håber det er hende.
med venlig hilsen
Jannie Olesen

Èn kommentar
 • sidsel@krogh

  juli 14th, 2013 at 18:38

  rigtig fin historie.

  Nej! du er ikke skør,der er nogle som har mere åbne aura ind andre.
  Min kæreste oplever også nogle uforklarlige ting, som jeg ikke har oplevet.
  En rigtig fin oplevelse om din farmors grav, du skal bare tro på dig selv.
  Og jeg har også altid troet på ting, som ikke kan forklares.
  Går selv meget op i den åndelig verden, og hjemsøgte steder.
  Tro mig det findes.

Skriv en kommentar

Top