Ånden i glasset

Ånden i glasset

Ouija Board: Harmløst legetøj eller farligt redskab?

 

 

 

 

 

 

 

Har du nogensinde undret dig over hvad det ukendte mysterium bag OUIJA brættet virkeligt indeholder? Er det farligt? Eller skulle det sælges som almindeligt legetøj i diverse legetøjsbutikker? Diskussionen har en bred vinkel og langt de fleste har fået en holdning til det efterhånden meget populære ”Spil”

I vore tid findes der uendelige mange rygter og spekulationer bag det kendte OUIJA bræt. Spørg man videnskaben og forskere rundt omkring verden vil man gang på gang modtage det samme svar.

Ifølge videnskaben sker der det at hjernen manipuleres. Underbevidstheden kommer derfor i spil og tager kontrollen over hvad man tror og ser.

Forskere mener således at underbevidstheden er skyld i at markøren bevæger sig til de bogstaver som føre til det ord man inderst inde ønsker at svaret fra brættet skal være eller modsat det svar man frygter allermest at få.

De holder altså fast ved at der ingen ånder er tilstede men at det blot er indbildning og tankens kræft som tager over i sindet når man arbejder med et OUIJA bræt.

Ser man bort fra den skeptiske forskning, kan deres teorier dog modbevises stærkt.
Mange hævder at have set eller oplevet uforklarlige ting under og efter spillet.

Spørg man samtlige præster vil de hævde at man skal holdes langt væk fra OUIJA og søsterspillet ”Ånden i glasset”

Læs mere om ånden i glasset på vores hjemmeside her: http://overnaturligt.dk/anden-i-glasset-2/

De mener at spillet drives af satans dæmoner og at de kun er ude på at narre dig og tage din tro på gud fra dig.

En mere sandsynlig forklaring er at det er onde ånder (ånder fra lavere astral projektion) som man kommer i forbindelse med.
De er ikke nødvendigvis mere venligsindet, men dæmoner er det højest sandsynlig ikke.

Ånder fra lavere astral projektion er et synonym med det vi endnu bedre kender som onde ånder. Det er ånder som sidder fast på et plan grundet et dårligt liv og dermed er onde fra deres tidligere liv, omkom pludseligt og uforberedt eller at deres skæbne er blevet forstyrret efter deres død.

Det kan f.eks. være en person som holdte meget af sit hus, men at huset efter personens død blev bygget om.

Ånder fra lavere astral projektion kan også være ånder der bare ikke tør at hoppe over på den anden side af frygt for konsekvenserne af hans/hendes tidligere handlinger.

De kan derfor alle bruge et OUIJA bræt til at kommunikere med stadig levende personer for enten at få en meddelelse ud, eller blot ved at skræmme folk.

Ofte kan positive energier også kommunikere med deres børn eller børnebørn.

Ånder lever på energi. Det kan eksempelvis være batterier men også den energi vi udsender. Det er en af grundene til at man skal placere fingeren på markøren når man arbejder med et OUIJA bræt.

Dette gælder også for ånder fra lavere astral projektion.

Er man bange, sur eller trist når man spiller det er der derfor forhøjet risiko for at tiltrække negative energier.


Kommentarer (7)

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German