Oplevelser med ånden i glasset

Oplevelser med ånden i glasset

Hejsa.
Af ting som jeg har oplevet med ånden i glasset synes jeg tit jeg er blevet kontaktet af ånder som har et bånd til mig eller en som godt kan lide mig. Bla. en udviklingshæmmet som var helt vild med mig. Har også før oplevet at sidde i et rum uden at være med til spillet, men de fandt ud af det var en tysker som var i glasset, og da de spurgte om de kendte nogen af os, gik den over mod mig. Vi fik så ud af den at det var en tysker som kendte min bedste far… Jeg spurgte senere min bedste mor om bedstefar havde kendskab til en tysker, men det eneste hun viste var at han var blevet kontaktet af en tysker under 2 verdenskrig. Jeg har oplevet mens vi var tre der havde fingeren på, at glasset pludselig begyndte at dreje rigtig hurtigt rundt på bordpladen. Jeg viste ikke vad der skete, men jeg kunne se at med den fart den havde på var det ikke os selv som snød. Vores fingre kunne slet ikke følge rigtigt med. har prøvet at vi spurgte hvad der ville ske vis vi drak af glasset og ånden fortalte at vi ville brække blod om 13 dage… En af de smarte gutter prøvede selvfølgelig og 13 dage efter, kastede han op. Dog ikke blod. Ellers har mine oplevelser været meget rolige. Ved ikke om det rent faktisk er ånder eller om det er vores underbevidsthed, men har en ret stor respekt for det, da jeg er bange for at lukke noget ind som ikke bør være der.
Mvh Maylind

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German