Niels Gudiksen

Niels Gudiksen

Niels Gudiksen – bor i Holstebro – 26 år.

Jeg grundlagde Overnaturligt.dk, i Januar år 2012.

Før Januar måned havde jeg længe været ude, og undersøge steder, med lydoptagere og videokameraer. Interessen for det paranormale er kæmpe stor, jeg bruger rundt regnet hver eneste dag på det her. Efter min mening er det her en hobby man er nød til at gå rigtig rigtig meget op i, vi er jo her for at hjælpe folk, så skal vi også have den basale viden i orden! Meningen med Overnaturligt.dk er at kunne hjælpe folk derude med paranormale oplevelser, og vil være os en ære at hjælpe alle derude.

Spøgelser & ånder er jo ikke noget vi snakker om hverdag, men alligevel så ligger det og lure i overfladen. Efter min mening så er det et emne der er kommet langt frem i lyset de seneste par år, og jeg håber at udviklingen vil fortsætte.

I tiden siden Januar er nogle faldet fra og nogle er kommet til. Som gruppen er lige nu, står vi rigtig godt. Vi har Brian, som er en kanon efterforsker, og en kanon artikel skriver! Så er der Rene, og han har rigtig godt styr på, hvordan tingene hænger sammen, plus han er vores case manager. Men ellers så håber jeg bare på at de næste mange år, vil blive indholdsrige, og fyldt med mange gode ture, bla også til udlandet.

Nu har jeg ikke så meget mere at sige, hvis nogen skulle have spørgsmål, så tøv ikke med at smide en besked!

Niels

Top