Aliens & City of Angles

Aliens & City of Angles

Aliens og City of Angles.

Af Brian Præstbro

Los Angeles, Californien. Kendt for steder som Hollywood og Disneyland. Men også kendt som et af USA´s hotspots, for UFO aktivitet. Fra 1800 til i dag, har denne amerikanske metropolis oplevet det hele. Inklusiv mystiske lys på himmelen, og uforklarlige objekter i vandet. Disse ting mystificerer byen, helt op til i dag.

 

         Hvad vil de?

         Hvorfor er det her?

 

Svarene på disse spørgsmål, vil ændre den måde vi ser Englenes by, for altid.

 

November, 1896. Los Angeles, Ca. USA

 

Airship_sketch_3_by_JanBoruta

 

En tegning af hvordan man forstillede sig et luft skib så ud.

1904_Huffman_Prairie_Hangar

 

Wright brødrene og deres flyver.

 

7 år før Wright brødrene var oppe og flyve første gang. Er Los Angeles et lille mine samfund, hvor der bor omkring 50.000 mennesker. Da lokale aviser rapportere om mystiske observationer på himlen over Californien.  Det bliver begyndelsen på et helt nyt fænomen. Folk var bange for det de læste i avisen, og så på himlen. Fordi, man havde intet at sammenligne det med. De bliver beskrevet som metalliske formløse objekter, på næsten 40 meters længde, som hænger svævende på himlen. Observationerne bevæger sig ret hurtigt ned langs vestkysten, til den lille mineby Los Angeles. Mennesker havde ikke engang opnået at flyve endnu, så det der blev set på himlen, var helt uforklarligt. Dette startede en gigantisk UFO bølge, som ikke kun involverede observationer. Men også Ufoer som jagtede biler ned af vejen, Ufoer som landede og bortførelses sager. Det var en ufo bølge som var mere aktiv, end de fleste.  Fænomenet med bortførelser er faldet siden 1896, men fænomenet eksistere stadig.

 

14. Juni, 1992. Topanga Canyon, Ca. USA

topanga

 

Politiet i LA, bliver bombarderet med 911 opkald, om usædvanlige observationer. Normalt når nogen ser en UFO, er der måske en eller 2 Ufoer, men det her var noget særligt. Vi taler ikke 10 eller 20 ufoer. Men bogstaveligtalt flere hundrede. Og at se mere en 5 ufoer på samme tid, er en meget sjælden ting.  Men det som virkelig gør dette observation unik er, hvor normalt det er i LA.

 

Der er regioner på denne planet, som ser ud til at være en magnet for ufo aktivitet. På meget kort tid, kan der nogen gange være 100, hvis ikke 1000 vis af sager bliver rapporteret. Og disse steder bliver kaldet, UFO hotspots. Disse hotspots, kan findes over hele verden. De mest aktiver i dag er:

rtreter

         Beijing, Kina.

         Bruxelles, Belgien

         Washington DC, USA

         Los Angeles, Ca, USA

Og hele Sydamerika.

 

LA er et enormt UFO hotspot, National UFO Reporting Service i Washington DC, modtager dagligt flere rapporter der fra. Der er over 5000 rapporter, alene fra Californien. Men et element, gør LA til noget helt særligt, i forhold til alle de andre hotspots. Der er nemlig et område strækkende sig fra Los Angeles til Long Beach og ud til Catalina Island.

latest_la

 

Et område så rig på aktivitet, at det er blevet kendt som vestens ”The Devils Triangle”. Så ufo beretninger, har altså rullet ind fra LA, lige så længe som byen har eksisteret. Nu hvor LA er en stor voksende metropolis, kommer der 10.000 vis af rapporter ind. Faktisk så mange, at National UFO Reporting Service ikke kan nå at kigge på dem alle sammen.

 

Men specielt en begivenhed, skabte verdens historie.:

 

Kampen om Los Angeles (The Battle of Los Angeles)

l.a. times battle los angeles

 

25. februar 1942. Los Angeles, Ca. USA

 

Kun 3 mdr. efter angrebet på Pearl Harbour, er byen LA i højt alarm beredskab. Man frygtede nemlig et nyt angreb, men denne gang på en storby i selve USA. Og man forventede faktisk, at det ville blive LA japanerne ville angribe næste gang. Men om natten, den 25 februar, blev det til virkelighed. Med et bliver hele byen vækket af hylende luft sirener, og byen bliver fuldstændig mørkelagt. Folk begyndte at stimle sammen, for sammen at bevidne et sært syn på himlen over dem. Det ser virkelig ud som om, byen er under angreb. Ingen aner hvad det flyvende objekt er, så militæret træder til og gør det, som de gør bedst, de prøver at bringe den til jorden. Militæret fokusere store søgelys på objektet, og så begynder de at skyde. Soldaterne på Fort McArthur affyre, over 1400 anti-luftskydts bomber af sted. Det er et bomberdament som kan bringe selv de stærkeste fly ned. Men det lader ikke til, at skade objektet. Lige meget hvad de prøvede, kunne de ikke trænge igennem det, som beskyttede den. Det blev kaldet kampen om LA af en grund. Der fløj nemlig, rigtig mange stykker metal rundt i luften. Og det gjorde det da ikke bedre, at det var helt mørkt. 6 mennesker blev dræbt af metal fra militærets anti-luftskydts, og flere hundrede sårede. USA betragtede sig selv, som værende i krig. Efter over 1400 bomber, var objektet tilsyneladende uskadt. Den svævede i hvert fald blot væk, ud over havet og væk fra søgelysene.

war_extra_la_examiner

 

Hvad invaderede LA den nat? Og hvorfor kunne de ikke skyde det ned?

Var det et Japansk Krigsfly, eller kunne det være et fartøj fra en anden planet?

Selv i dag vil nogen sige, at det aldrig skete. Det var bare en masse folk, som gik i panik. Forkert.

Gå tilbage til 25 Februar, 1942, og se avis overskrifterne. Det var et virkeligt objekt.

 

Er dette fotografi fra Los Angeles Times dagen efter, bevis for at der virkelig var et objekt?

fromnegLRG

 

Hvis man kigger på dette billede, kan man tydeligt se, et stor rundt glødende objekt. Man kan faktisk se luft bomberne eksplodere omkring det. Det viser med alt tydelighed, et uforklaret objekt. Dagen efter kampen om LA, modtager præsident Franklin D. Roosevelt en hemmelig rapport, som forklarer hvad der skete. Det var ikke før mange år senere, igennem en FOIA (Freedom of Information Act) at man var i stand til at få en kopi af denne rapport. Som er beviset for, at dette rent faktisk fandt sted. Kort efter, at Roosevelt har læst rapporten, bliver befolkningen informeret. De får en historie, som er meget anderledes end den vi lige har set. De havde ingen anelse om, hvad dette objekt var. Men de var nød til at forklare det til befolkningen. Og den historie de kom op med, var simpelthen at det var en vejrballon.

imagesizer

 

Vejrballon fra 1943

 

Når man ser på, hvor meget ildkraft der blev sendt af sted mod objektet, uden at noget skadet det. Så er det ikke nogen type ballon som eksisterer, ikke engang i dag. Så man kan ikke bare, feje denne begivenhed til side, bare fordi den ikke giver nogen mening.

Utallige eksperter gennem tiden, har afvist at nogen ballon skulle kunne modstå sådan et angreb. Men det amerikanske militær, står ved deres forklaring helt op til i dag. Men de som oplevede det, står stadig tilbage med samme spørgsmål: Hvor kom dette objekt fra, og hvor tog det hen?

I årtierne der efter, blev alle krav om at få sandheden af vide, mødt med dyb tavshed fra regeringens side.

 

I 1947, underskrev Præsident Truman et dokument kendt som: The National Security Act. Som kan mørkelægge sager som denne, og potentielle fremtidige ufo hændelser.

NationalSecurityAct

 

Det var ikke før årtier senere, at en karismatisk ung mand trådte frem, og krævede at sandheden kom frem.

Et krav, der måske kostede ham livet.

john_f_kennedy

 

2 årtier senere, skriver den nylig valgte præsident John F. Kennedy til NASA, og spørger efter UFO information.

 

Dokumentet blev skrevet 12. November, 1963.

10 dage senere, myrdet i Dallas Texas.

05_00999982

 

Kennedys kiste forlader det hvide hus, for at drage ud på hans sidste køre tur.

 

Dette UFO emne, var så top hemmeligt, at selv med rank af USA´s præsident. Havde han problemer med at få oplyst noget som helst. Det på trods af, at det skulle være den højeste rank, som findes i USA.

 

Kennedy, var en nyskabende præsident. Han havde virkelig potentiale for at ændre kursen for USA og der med verden. Og det vi har lært, er at hans private agenda var meget mere radikal end folk viste dengang. Han havde virkelig store planer.

 

Kunne behovet for hemmeligholdelse af UFO fænomenet, have ledt til mordet på en præsident?

Vi modtog måske svaret et år senere.

Professor Robert Jacobs, Lt. US Air Force

 

I 1964, i mens den kolde krig var på det højeste. Er Robert Jacobs, chef for den fotografiske eskadrilje hos Vandenberg Air force base i Lompoc, Ca.

Rober Jacobs, er et af de vigtigste vidner, som er stået frem. Og fortalt at det amerikanske militær og selv NASA, oplever ting som tydeligt indikerer at der er tale om en uden jordisk tilstedeværelse på jorden. Ifølge Jacobs, var en af hans missioner, at filme en Atlas Missil test, igennem alle 3 stadier af flyveturen. Ud for kysten, nord for LA. Atlas, var et interkontinental langt rækkende missil, også kaldet ICBM. Udviklet og sendt op, af det amerikanske militær. Dets opgave var at levere et atomvåben, 100 gange kraftigere end den som ramte Nagasaki. Missilet han skulle filme, var udstyret med et attrap hoved. Og det var hans opgave, følge efter og tage billeder. Han udførte sin opgave, ligesom ordren lød. Men missionen fejlede, på mystisk vis. I hans historie, hævder Lt. Jacobs at han returnerede til Vandenberg, med filmen som skulle fremkaldes.

Straks efter den var blevet fremkaldt, blev Jacobs beordret ind på Major Mansmens kontor. På kontoret var der 2 mænd, i civilt tøj. Som begyndte at udspørge ham, hvad der var sket. Og de viste ham den film, han havde filmet af dette missil blive sendt op. Og det er her det bliver virkelig interessant. Ifølge Jacobs, kunne man se et metallisk objekt flyve op til, og holde samme fart som missilet. Som i øvrigt fløj med mange tusind km i timen. Og med et, skyder objektet en lysstråle ind i hovedet på missilet. (Der hvor der ville have siddet et atom våben) Objektet flyver rundt om missilet et par gange og bliver ved med at skyde mod den. Og med et flyver atom hovedet af, og raketten styrter i havet. Agenterne slukker filmen, pakker den sammen og kigger på Jacobs. De kigger ham dybt i øjnene og siger at dette aldrig har fundet sted. Og at han aldrig må snakke om dette igen.

 

Kunne det tænkes, at Lt. Jacobs og de andre så et interplanetarisk fartøj. Som forsvarede deres position ude i havet? 

 

Måske kan en nyere sag, kaste lys på hvad der sker ud for Californiens kyst?

 

Den skjulte Ufo portal.

 

8. November 2010, Los Angeles, Ca. USA

Mystery-Missile3

 

http://www.youtube.com/watch?v=g_3mSyAlpIg

 

Den dag skete der noget, som skabte frygt i millionbyen. Et uidentificeret objekt kom op af havet, strøg med højt fart op mod himlen over byen. Da militæret blev spurgt om, hvad det var. Måtte de melde pas, de kunne simpelthen ikke identificere det. Selv pentagon, som ellers plejer at komme med en eller anden forklaring, måtte melde pas. Men man skal huske, at der altid er langt mellem hvad militæret siger de ved, og hvad de rent faktisk ved. Så alt hvad vi har at gå efter er, at militæret siger at de intet ved, Men vidner siger, at de helt sikkert så et missil komme op af havet. Men billeder og video taget af lokale, åbner op for en meget dybere hemmelighed.

Da objektet kilde bliver krydspejlet, viser det sig at være kommet op fra centrum af LA´s devils triangle. Det fascinerende er, at det kunne bestyde at der er en undersøisk base der. Langt ude i havet, eller i Santa Monica Bay. Og det vil have stor betydning for spørgsmålet ”Hvordan kommer UFOer fra det ene solsystem eller galakse til vores”. Svaret vil så ledes være, at de gør de ikke. De holder til lige her på vores egen planet.

 

Er det muligt, at rumvæsner har en base lige under havoverfladen ud for en af verdens største byer, og hvis det er rigtig. Hvorfor er den så aldrig blevet fundet?

Kunne det være at denne Ufo portal, er beviset for at rumvæsner har en by lige ud for Californien.

 

Et nyligt videnskabeligt studie viser, at rumvæsner måske ikke blot gemmer sig under bølgerne. Men at de måske gemmer sig inde i selve jorden. I stedet for at komme oppe fra, kommer de måske ned fra?

 

(billedet virkede desværre ikke, skal nok se om jeg kan finde et andet)

 

I 2010, afslørede nogen forskere et billede af bygninger eller strukturere på havbunden ud for LA. Det er et foto af mærkelige kuppel lignende strukturere på havbunden. Og hele området er på størrelse med en fodbold bane. Kunne dette være en del, af en fremme by under havet?

Jeg tror det næppe. Jeg syns personligt mere at det ligner undersøiske bakker. Men lad os se hvad fremtidige studier bringer. Måske overnaturligt, selv skulle tage på en dykker tur engang.

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German