Forsvundne mennesker i de Amerikanske national parker Del 4

Forsvundne mennesker i de Amerikanske national parker Del 4

Forsvundne mennesker i de Amerikanske national parker

Del 4 af 4

Af Brian Præstbro

yosemite-national-park-map

yosemite-national-parkYosemite-Falls-Yosemite-National-Park-in-California

Billeder fra Yosemite

Jenny Hesselswartz Forsat:

Der var en gruppe huse, lige udenfor Yosemite. Og beboerne kendte området særdeles godt, for de var alle sammen bjergvandrere og klippe bestigere. Og de tog ind til nogle områder, som er utilgængelige for normale mennesker. Og i et af disse områder, højt over hvor hun forsvandt. Et sted der er fuldstændig aflukket for folk som ikke har virkelig avancerede bjergbestiger færdigheder. Fandt de hendes lig i et vandløb hvor det flød lige under overfladen. Og de kunne simpelthen ikke forklare hvordan hendes lig var kommet der.

En anden sag fra samme område var i oktober 1968. En kvinde ved navn Evelyn Rosmund. Fra San Francisco. Og hun var på besøg med nogle venner, hun elskede vandreture, og hun gik derfor ud for vandre en tur den 19 Oktober. Men hun vendte aldrig tilbage. En fyr ved navn Butch, skrev ret detalieret om dette. Han viste meget mere om sagen, end der er offenligt tilgængeligt. Og han fortalte, at Everlyn, blev fundet for foden a Nevada Falls.

0700fallsdlg

VernalAndNevadaFalls-1

Nevada Falls

nevada-falls-13.4

Dette har været det sidste Evelyn så i sit liv.

Det i sig selv, ville ikke have været usædvanligt. Bortset fra, at i Butches bog. Fortæller han at hun var blevet smidt ud fra toppen af vandfaldet. Med så stor kraft, at hjernemasse var blevet fundet 150 meter fra vandfaldet på nogen store sten. Så det betyder, at ved at falde, kunne hun ikke være nået til det sted hvor hendes lig blev fundet. Så på en eller anden måde, var hun blevet kastet med så stor en kraft, at politiet udelukkede at faldet var sket ved et uheld. Butch skrev også, at det måtte være sket med så stor kraft, at han ikke kunne forstå, hvis et menneske kunne have kastet hende. Efter de havde fundet hende, tog det timer for dem, at finde ud af hvad der var sket med hende. For efter at hun var faldet, eller blevet smidt. Efter hun havde ramt bunden, tog nogen eller noget hende. Og trak hende 250 meter fra hvor hun var landet. Og løftede hendes T-shirt og forårsagede tøre dybe flænse mærker, i hendes vaginaområde område. Hvilket betyder at hendes lig blev voldtaget. Noget interessant var, at der aldrig blev sat nogen advarsler op om dette. Hvilket ellers er normalt i USA, når seksualforbrydelser finders sted. Og gerningsmanden ikke er fundet. Og dette er selvfølgelig stadig en åben sag, så myndighederne ville ikke reagere på en FOIA. Så David kunne få sagsakterne. Men det her skete altså i 68, og der har så vidt vides aldrig være nogen mistænkte i sagen.

Så vidt vi ved, er dette et enkeltstående tilfælde. Men igen, efter som de ikke vil offentlig gøre nogen sager. Er det svært at sige hvor tit dette er sket. For David falder ofte rent tilfældigt over de enkelte sager. Man skal også tænke på, at man dengang ikke samlede DNA. Den dag i Dag ville man jo have samlet DNA prøver fra de kropsvæsker som blev fundet.

http://www.youtube.com/watch?v=LGsZLfDRg3Q

Video fra Vernal og Navada Falls

Som læseren måske har opdaget, så danser vi let og elegant rundt om spørgsmålet. Hvem står så bag det. Og det gør vi fordi David ønsker at lade læseren selv have sin mening.

Men David læser meget, og han har specielt læst meget om 2 ting.

Nr 1. Bigfoot sager

og nr 2. Alien Obduction sager.

Og Han har faktisk spurgt en DNA specialist om. Hvornår vores DNA er mest brugbart. Og han fik af vide at det var DNA, når personen var under 10 år gammel. Så kan man se på en stat som Pennsylvania, hvor utrolig mange børn forsvandt fra 1940 til 1950. Og så brat som det var begyndt, stoppede det igen. Mange af børnene kom faktisk tilbage, men de fleste af dem kunne ikke sige hvad der var sket. Og igen, de havde kradse mærker over hele kroppen. Hvis der havde været udført arbejde på dem, ville vi aldrig vide det, fordi de netop havde så mange kradse mærker.

Men var nogen af de børn så i stand til at sige noget?

Nogle af børnene sagde nogen ret sære ting. Der var et par sager, hvor de sagde at de var blevet taget af en bjørn. Og at bjørnen havde puttet med dem hele natten, for at holde dem varme. Og så var bjørnen gået, og d var gået. Og det skete mere en 1 gang. David har snakket med flere bjørne eksperter rundt om i USA. Som har fortalt ham, at det ville simpelthen ikke kunne ske. En bjørn ville meget sjældent over hovedet tænke på at komme tæt på et menneske. Måske ville en bjørn nærme sig et barn, og hvis bjørnen var ekstremt sulten, ville den måske angribe. Men den ville putte med noget menneske.

Det sker inden for et vindue af mulighed, som er så lille. At muligheden for at det kunne være et tilfælde, er helt ude lukket. Sommetider når det sker, siger både forældre og naboer. At det må være en kidnapningssag, men politiet nægter det. Og siger at barnet er løbet væk. Når de så finder barnet på højest usandsynlige steder. Siger de, at det var da måske egentlig en mulighed alligevel. Specielt når barnet dukker op på et sted, som er blevet gennemsøgt gentagende gange. Eller på en sti, hvor det ret ofte søger.

Noget som også er meget normalt i disse sager er, at meget kort tid efter personen forsvinder. Begynder det et regne eller sne eller storme. Dage efter bliver ofret så fundet, nogen gange i deres tøj. Men tøjet er både tørt og rent endnu. Og deres hår er rent, og det er helt udelukket at de kan have været udenfor. Og det sker ret ofte. Og det er der politi og eftersøgningsmandskab begynder at sige “Hmm… Måske skete der noget mærkeligt her, måske var det en kidnapning” Og så måske sat af på en bjergskråning ude midt i ingenting. Nogen gange er et barn blevet fundet, på en ø. Midt i en mudder sø. Men barnet er helt rent. Så hvordan er barnet kommet der?

Lad os tage en beretning mere.

dnews bardsley garrett scout lost

Dette er en sag fra August 2004 om, Garrett Bardsley , 12 år.

Han var på spejderlejer, og hans far var også med. De gik lidt væk fra lejren, for at fiske i en nærliggende sø. Gerret falder på et tidspunkt i søen og bliver våd. Så han vil gå tilbage til lejren, for at skifte. Fra søen, kunne man se næsten ned til lejren. Det eneste som står i vejen, er en 12 m bred træ line. Faderen ser drengen gå ind mellem træerne. Han venter 10 min, og da Gerret ikke er kommet tilbage, begynder faderen at se efter ham. Faderen gik tilbage til lejren, men ingen i lejren havde set drengen. Så de satte en stor eftersøgning i gang. Det eneste de fandt var en af drengens sokker, på en kampestens mark, højt over hvor drengen forsvandt. For David, var der 2 ting ved denne sag som var fascinerende.

boulder-field-7

Folk forsvinder på kampestens marker, og han kan simpelthen ikke finde ud af hvorfor. Og igen, Fodtøj og sokker har det med at ryge af, når disse børn forsvinder. Og det giver ingen mening, uanset hvordan man vender og drejer det. For stien var meget tydelig. Og det drejede sig ikke om ret meget mere en 100 meters afstand mellem faderen og lejren. Så der er ikke tale om, at han kan være kommet på afveje og faret vild.

Men hvad med en National park som de fleste kender, nemlig Yellowstone national park?

800px-Heinrich_Berann_NPS_Yellowstone

http://news.google.com/newspapers?nid=1948&dat=19660720&id=pF0hAAAAIBAJ&sjid=-4UFAAAAIBAJ&pg=499,3732997

Der har vi en meget interessant sag fra Juli 1966. Om en Dreng ved navn Dennis Johnson, på 8 år. Johnson familien var på ferie, de holdt ind ved et udspring. For at holde en lille skovtur, og spise deres medbragte mad. Faderen sagde til Dennis og hans søster på 10 år, at de kunne gå ud og kigge efter egern, imens de lige fik sat det hele op. Så Dennis og hans søster løb af sted, efter meget kort afstand, løber hun den ene vej, mens han løber en anden. Men Søsteren er den første som forsvinder. Og Dennis begynder at lede efter hende, og kommer tilbage til faderen og siger at han ikke kan finde sin søster. Så Dennis og hans far begynder at lede, og så forsvinder Dennis. Faderen kommer tilbage til bilen, og en Ranger kommer forbi i sin bil. Han spørger Dennis´s far, om han mangler en datter. Rangeren fortæller at pigen var kommet gående op til en lejer 3 km væk og folkene havde så tilkaldt Rangeren. Faderen siger, ”Jamen det var da dejligt, men nu er min søn forsvundet.”

De søgte efter Dennis i flere uger, men fandt ham aldrig.

800px-PA29-03

Restepladsen hvor Dennis´s familie havde tænkt sig at spise deres medbragte mad

Hvad der er usædvanligt ved denne sag er, 3 km fra hvor Dennis forsvandt. Fandt de en eller anden form for overdækket rede. Hvor et eller andet stort havde sovet. De kaldte det ikke en hule, men en Overdækket rede. Det er ikke første gang David høre denne terminologi brugt. Den blev også brugt i en sag fra Crater Lake, hvor en anden dreng forsvandt, imens han var sammen med sin far.

Entrance-to-the-Smokies

great-smoky-mountains

The smoky Mountains

Men David har en lignende sag fra Smoky Mountains området. Hvor en dreng ved navn Dennis Martin på 6 år forsvandt.  Men de 2 sager både med Johnson og Martin har en række ligheder. Dennis Johnsons far hed William, og Dennis Martins far var William. Og de forsvandt begge 2 i en national park, iført rød trøje. Og det sker inden for ret kort tid af hinanden. Han skrev om det i bogen, fordi det ikke er så ofte at børn forsvinder uden at blive fundet. Men begge Denniser forsvandt og rapporten indikere specifikt at William Johnson og William Martin, ventede i parken. Længe efter at eftersøgningen var blevet indstillet, og de forsatte med at lede. De  blev faktisk ved i uger efter, at alle andre havde givet op. Tænk hvis de 2 mænd kunne have mødt hinanden. David er sikker på, at de ville være som 2 dråber vand, med hensyn til måde de ledte efter deres drenge. David havde muligheden for at interviewe William Martin. Han vil ikke snakke med pressen, men David ringede ikke på forhånd. Men han gik op til huset i Knoxswille sammen med en anden efterforsker. William Martin kom ud på terrassen og David fortale ham, hvem han var og hvorfor han var kommet. Hr. Martin sagde, at han ikke havde snakket om dette i mange år. Med det samme fik han tåre i øjnene. ”Min kone og jeg har levet med dette i en menneskealder, så jeg vil godt fortælle jer om det.”  Og det var sådan han fik hele historien om Dennis Martin.

 

Men David Paulides, forsætter efterforskningen af forsvundne personer. Og er for tiden i gang med en global efterforskning.

Bøgene hedder Missing 411. og de kan købes her:

http://www.nabigfootsearch.com/missing_411.html

Og jeg vil forsætte med at holde mig orienteret. Og følge op på sagen i løbet af 2013. hvor jeg vil bringe jer flere spændene beretninger om forsvundne mennesker.

http://www.youtube.com/watch?v=muD1oINqxeI

 

Tak fordi du læste med.

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German