Rene Christensen

Rene Christensen

 Jeg arbejder til dagligt i militæret med fly logistik og har gjordt det i snart 6 år. jeg har været udsendt 5 gange. Kuwait, Irak, og Afghanistan 3 gang.

Jeg går også til mma i min fritid (mma er en ekstrem kampsport) det har jeg gået til i snart 1,5 år.

For ca. ét år siden, begyndte jeg at blive interesseret i spøgelser og det overnaturlige, det fangede mig mere og mere, og da jeg så begyndte at undersøge det lidt mere, fandt jeg overnarturligt.dk og fandt ud af at de kunne hjælpe mig, i min søgen, på det overnaturlige, og søgte derfor medlemsskab hos dem, og det har jeg ikke fortrudt endnu, og kommer heller ikke til det, da overnaturligt er en gruppe af mennesker, der har en lidenskab inden for det overnaturlige, og er klar til at hjælpe folk, med at finde svar, som folk søger indenfor det overnaturlige.

Så jeg er glad, for at kunne være en del af denne gruppe.

 

Top