Rene Christensen

Rene Christensen

For 6 år siden, begyndte jeg at blive interesseret i spøgelser og det overnaturlige, det fangede mig mere og mere, og da jeg så begyndte at undersøge det lidt mere, fandt jeg overnarturligt.dk og fandt ud af at de kunne hjælpe mig, i min søgen, på det overnaturlige, og søgte derfor medlemsskab hos dem, og det har jeg ikke fortrudt endnu, og kommer heller ikke til det, da overnaturligt er en gruppe af mennesker, der har en lidenskab inden for det overnaturlige, og er klar til at hjælpe folk, med at finde svar, som folk søger indenfor det overnaturlige.

Så jeg er glad, for at kunne være en del af denne gruppe.

også efter alle disse år er min interesse stadigvæk lige så stor på det overnaturlige og det ville aldrig blive mindre. jeg tror aldrig vi får det endelige svar, men jeg ville gøre alt hvad jeg kan for at få stillet de rigtigt spørgsmål samt hjælpe dem der har de samme spørgsmål som os.

Top
Danish Danish English English German German