10 af de mest hjemsøgte steder i verden

10 af de mest hjemsøgte steder i verden

1. The Myrtles Plantation

St. Francisville, Louisiana

myrtles-plantation

Det er bygget I 1796 af General David Bradford. Denne statsejede plantage, siges at være hjemsøgt af flere spøgelser, der ikke kan finde ro. Nogen efterforskere siger, at der er begået op imod 10 mord i plantagen. Men andre som Troy Taylor og David Wisehart, kan kun bekræfte ét mord ved Myrtles Plantagen.

Men de er enige i at, stedet er et meget hjemsøgt sted, og at det kvalificere sig som et af de mest hjemsøgte steder.

Her er nogen af de personer som siges af skulle hjemsøge plantagen:

Chloe – En tidligere slave, som efter sigende blev hængt, fordi hun myrdede 2 små piger.(De mord, og eksistensen af Chloe, er stadig tvivlsomt.)

Spøgelserne af de 2 dræbte piger, er blevet set lege på verandaen.

William Drew Winter – En advokat som boede ved Myrtles i 1860-1871. Han blev skudt af fremmede på verandaen. Med blodet rendende i ud af ham, kæmpede han sig ind i huset, og prøvede at komme op af trappen til 2.sal, men han nåede det ikke. Han kollapsede på det 17. trin. De sidste døende skridt på trappen, kan stadig høres den dag i dag. (Drabet på Winters, er det eneste der er bekræftet.)

Spøgelserne af de forskellige slaver, kigger frem nogen gange, for at høre om du har et par opgaver til dem.

Det store klaver, er tit blevet hørt spille, en meget skræmmende melodi, om og om igen.

Nu er Myrtles en ”Bed & Breakfast”. Gæsterne fortæller ofte hvordan de er blevet vækket om natten af overnaturlige ting.

Stacey Jones, grundlægger af Central New York Ghost Hunters, siger det her om stedet:

Det er et kanon sted at være, hvis du har en god fantasi. Men vi tog den guidede tur, så jeg noget der lignede en afrikansk amerikaner kvinde, som bar et tørklæde gå forbi døren ude på verandaen. Jeg slog det hen, og tænkte bare at det var en stressede arbejder. Jeg kiggede hurtigt ud, men der var ingen at se. Vi slog os ned i børneværelse, og min bedste ven, som ikke troede på sådan noget her dengang, oplevede en del uforklarelige fænomener. Hun blev holdt nede i sengenm og blev konstant prikkede til hele tiden. Hun kunne ikke bevæge sig, og ude af stand til at råbe efter hjælp. Hun synes ikke så meget om overnatningen, som jeg gjorde. De vil hellere end gerne lade dig undersøge stedet. Et par gode råd vil være at sætte et videokamera op i det værelse du sover i, og medbring en evp recorder!

 

2. The Tower Of London

London, England

tower-of-london

Tårnet af London, en af de mest kendte og velbevarede bygninger I verden, måske også en af de mest hjemsøgte. Det er der slet ingen tvivl om, eftersom alle de mord og tortureringer, der er fundet sted indenfor tårnets vægge i over 1000 år. Hundrede vis af folk har set spøgelser rundt omkring på slottet. En vinterdag i 1957 omkring kl.03.00, blev en vagt forstyrrede af nogen eller noget, der listede rundt omkring vagt kontoret. Da han gik ud for at se hvem det var, så han en utydelig skikkelse. Så gik det op for ham, at lige præcis idag, den 12. februar, at Lady Jane Grey blev halshugget i 1554.

Så har vi det måske mest velkendte spøgelse Ann Boleyn, som havde været gift med Henry VIII, hun blev også halshugget i 1536. Hendes spøgelses er blevet set ved mange lejligheder. Hun ses tit, hvor hun bærre rundt på sit eget hovede, i nærheden af det ”grønne tårn”.

Tårnet holder også en del andre spøgelser, så som Henry VI, Thomas a Becket og Sir Walter Raleigh. En af de mest grusomme spøgelses historier, i forbindelse med Tårnet af , beskriver døden af grevinden af Salisbury. Ifølge kilder blev hun dømt til døden i 1541, fordi hun konstant var i den kriminelle løbebane. Men idag tror man at hun faktisk var uskyldig.

Hun slap fri af vagterne, som skulle føre hende til ”hugge”blokken. Efter en lang jagt blev hun hugget til døde af ”øksemanden” Hendes døds cermoni er blevet set genoptaget af spøgelserne ved det ”grønne tårn”.

 

3. Eastern State Penitentiary

Philadelphia, Pennsylvania

eastern-state-pen

Eastern State Penitentiary, er blevet et af de mest eftertraktede steder, at tage hen hvis du er paranormal efterforsker, eller bare er meget interesseret i det paranormale.

Fængslet er bygget i 1829. Fængslet er bygget til at kunne huse 250. Da fængslet var på sit højeste, var der hele 1700 indsatte, som var proppet ind i cellerne. Ligsom så mange andre steder, der er påvirket af triste følelser, mishandling og død, er fængslet hjemsøgt.

En af de mest kendte indsatte var ingen andre end Al Capone. Han blev låst inde pga. Ulovlig våben besiddelse i 1929. Mens han var i fængslet, siges det at Al Capone tit have besøg af James Clarks spøgelse. James Clark er en af dem som Al Capone har dræbt i den berømte Valentines Day Massacre.

Indbrettet spøgelses oplevelser:

En skygge med figur ses ofte, men er hurtig væk når man kommer nærmere.

En person som står i vagttornet.

Ond fnisen fra Celleblok 12

I celleblok 6, ses endnu en skyggefigur op og ned af væggen.

Mystiske, spøgelsesagtige ansigter ses i celleblok 4

Desværre er ikke alle disse celleblokke åbne for omverdenen.

 

4. The Queen Mary

Long Beach, California

queen-mary

Dette gamle skib er meget hjemsøgt, i hvert fald hvis du spørger dem der har arbejdet der, og dem der har besøgt skibet. Engang var det er luksuriøst cruise, men i 1967 købte byen Long Beach, Californien skibet og omdannede det til et hotel.

Det mest aktive sted på skibet, må være i maskinrummet. En 17 årig dreng blev knust til døde, da han skulle flygte fra en brand. Banken og bankelyde på rørene omkring ”exit døren” høres tit, og er blevet optaget af utallige personer. Også i lobbyen på skibet, ser besøgende nu ”den hvide dame”.

Spøgelser af børn, siges at skulle hjemsøge skibets pool. Spøgelset af en ung pige, skulle angiveligt have brækket nakken, ved en ulykke ved poolen. Hun høres tit kalde efter sin mor, eller hende dukke. I gangen til poolen, hvor omklædningsrummene er, oplevelses der også paranormal aktivitet. Møbler bliver flyttet rundt, følelsen af at nogen rører ved en. I den forreste del af skibet, kan et spøgelses høres skrige. Smerten kan mærkes i skriget. Nogen tror det er en dækdreng der blev dræbt, da Queen Mary ramte et mindre skib.

 

5. Waverly Hills Sanatorium

Louisville, Kentucky

waverly-hills-sanatorium

Det originale Waverly Hills Sanatorium, en 2 etages træ konstruktion, som åbnede I 1910. Men idag står bygningen lavet i cement og sten, som blev afsluttet i 1926. Hospitalet blev også dedikeret til behandling af tuberkolose. En sygdom som var ret almindelig i begyndelsen af det 20.århundrede.

Det er fastslået at over 63.000 personer mistede livet på hospitalet. Alle de mange tusindende døde, lagt sammen med alle dem som blev behandlet med det forkerte medicin, og de eksperimenter på personer, som endte galt, det er ingredienserne for et hjemsøgt sted!

Spøgelsesjægere som har begivet sig ind på Waverly Hills, har rappoteret et væld af paranormale hendelser. Uforklarlige stemmer, ”cold spots”, og skyggefolk. Man kan også høre skrig, som giver ekko hele vejen ned igennem gangene, og spøgelser som flygter, fra noget vi ikke ved hvad er. Måske er det lægerne de flygter fra?

I artiklen ”Those that linger” af Keith Age, Jay Grayatte og Troy Taylor, kan du læse om hvad de har oplevet på hospitalet.

 

6. The Whaley House

San Diego, California

whaley-house

Beliggende i San Diego, Californien. The Whaley house har fået navnet “Det mest hjemsøgte sted i USA”. Bygget i 1857 af Thomas Whaley, på en grund der førhen var en kirkegård, siden det, har huset været stedet hvis du vil se spøgelser.

Forfatteren deTraci Regula, relatere hendes oplevelser med The Whaley house. ”Igennem årene, mens jeg spiste overfor på Old Town Mexican Café, lod jeg mærke til at skodderne på vindue nr.2 åbnede, lang tid efter at huset havde lukket. På et besøg for ikke så længe siden, kunne jeg mærke energier flere steder i huset, især på badeværelset. Jeg kunne også lugte en snert af cigar. I gangen, kunne jeg lugte parfume.

Nogle af de beretninger der er hos Whaley house

Spøgelset af en ung pige, som blev hængt ved huset

Spøgelset af Yankee Jim Robinson, en tyv som blev banket til døde. Han kan blive hørt ved husets trappe hvor han døde, og han er også blev set der nogle gange.

Den rødhåret datter af Whaleys, viser sig nogle gange i sådan en realistisk form, at hun tit bliver forvekslet med en levende pige.

Det berømte medie Sybill Leek, siger at kunne mærke flere spøgelser på stedet, og den kendte spøgelsesjæger Hanz Holzer, siger at The Whaley house, er et af de mest hjemsøgte steder i USA.

 

Her er et foto indefra huset:

Tryk her

Her en evp der er blevet optaget i huset:

Tryk her (Det er nr.4)

 

7.Raynham Hall

Norfolk, England

raynham-hall

Ryanham Hall I Norfolk, England. De er mest kendt for spøgelset “Den brune dame”, som blev optaget på video I 1936, som var et af de mest autentiske spøgelses billeder nogensinde.

De paranormale hjemmesider fortæller at det første møde med den brune dame var i 1835 i juletiden. Colonel Loftus, som var på besøg i hans juleferie, var på vej til hans rum en nat, hvor han så en underlig figur stå foran ham. Han prøvede og få et bedre billeder af figuren, men den forsvandt med det samme igen. Den næste uge, var Colonel igen udefor at møde den brune dame. Han beskrev hende som en velklædt dame, som bar en brun kjole. Han fortalte også at det nærmest lignede at hendes ansigt lyste op, hvorefter man så kunne se 2 mørke huller, hvor øjnene skulle have været.

 

8.The White House

Washington, D.C.

white-house

Det er rigtigt! 1600 Pennsylvania Avenue I Washington, D.C. Det er kun hjemmet for den nuværende præsident, det er også hjem for flere tidligere præsidenter, som viste deres tilstedeværelse, selvom de faktisk er døde.

Præsident Harrison skulle eftersigende snige sig rundt oppe på loftet, hvor han leder efter noget, men ingen ved hvad det er. Så er der præsident Andrew Jackson som siges at skulle hjemsøge soveværelset. Første damen Lady Abigail blev set svæve igennem en af gangen i det hvide hus, som om hun bar på et eller andet.

Det seneste ”præsident” spøgelse som blev set, var Abraham Lincoln. Eleanor Roosevelt, sagde engang at hun kunne mærke Abrahams tilstedeværelse, da hun gik ind i hans soveværelse. Under Roosevelts tid, sagde en ungkarl, at han rent faktisk havde set spøgelset af Abraham Lincoln, som var ved at tage hans støvler af. Dronning Wilhelmina af Holland, som ved lejlighed tilbragte en nat i det hvide hus, blev en nat vækket ved banken på soveværelses døren. Hun åbnede, og der stod spøgelset af Abe Lincoln, som bare stirrede på hende. Calvin Coolidges kone, rappoteret at hun flere gange har set Lincoln, stå med hænderne på ryggen i det ovale kontor, hvor han var i dyb konsentration omkring slaget over Potomac.

 

9.Rolling Hills Asylum

E. Bethany, New York

rolling-hills

Det ligger imellem Buffalo og Rochester. Rolling Hills Asylum rummer 53.000kvm, og ligger på en lille bakketop ved E.Bethany N.Y. Det er et populært sted at komme hvis man er spøgelsesjæger.

Det åbnede den 1.Januar 1827, og hed i starten Genesee Country Poor Farm, altså en fattiggård. Det blev bygget af byen Genesee, for at kunne huse dem, der er berettiget til bistand, herunder de fattige, vanemæssige drukkenbolte, galninge, de blinde, halvt eller helt handicappet, forældre løse børn, enker, vagabonder, og endda en morder eller to. I 1950’erne blev Rolling Hills til gammelmands sted og skadestue. Og i 1990’erne blev det lavet om til et sted med butikker og antikviteter. Da stedets ejere, og arbejdere begyndte at opleve mærkelige fænomer, blev et hold af spøgelsesjægere sat på sagen. Rapporten fra den nat af hvor spøgelsesjægerne var der, fortæller at der blev hørt stemmer, døre blev låst af sig selv, skrig, skyggefolk og meget mere.

Rolling Hills bestyre Suzie Yencer fortæller om en meget kraftig oplevelse. ”Det var september 2007, vi havde lavet en ”åben spøgelsesjagt for befolkningen”. Vi havde en mand med, som ville filme en dokumentar omkring stedet. Han ville prøve et eksperiment i et af rummene. Rummet han valgte var i kælderen, populært kendt som Jule rummet. Selve eksperimentet gik ud på at, vi skulle sidde uden lommelygter, eller udstyr. Det eneste lys vi havde, var et knæklys som lå i midten af den rundkreds vi sad i. Vi placerede også en lille bold, og en gyngehest i midten. Han gik så igang, og han sagde at det kun var mig der skulle prøve at komme i kontakt med spøgelserne. Jo længere tid jeg snakkede, jo flere underlige ting begyndte der at ske. Knæklyset rørte på sig, gyngehesten gyngede sagte afsted. Et par andre gæster og mig selv, så en hånd og en arm række ud efter bolden som lå i midten, og som forsvandt med det samme igen.

Rolling Hills hjemmeside har mange detaljer, information omkring spøgelsesture og andre ture.

 

10.The Stanley Hotel

Estes Park, Colorado

stanley-hotel-night

 

Historie omkring stedet: Færdig bygget I 1909 af Freelan Oscar Stanley, det var også ham der opfandt Stanley Steamer automobilen.  Dette hotel har plads til 138 gæster, og ligger ved Colorado Rockies, det er nok mest kendt for inspirationen til Stephen Kings bog ”The Shinning”, som han skrev efter hans ophold på Stanley Hotel rum nr 217. Han skrev ikke novellen på hotellet, og hans film Stanley Kubrick blev hellere ikke filmet der, men filmen omkring hans bog blev optaget ved Hotellet. I dag er hotellet et populært sted, og destination for spøgelsesjægere. Gæster på hotellet bliver endda tilbudt en spøgelsestur.

Mange forskellige spøgelses individer er blevet set på hotellet.

Spøgelset af Freelan Stanley, og hans kone Flora er blevet set klæde sig på ved trappen, og i andre områder, såsom lobbyen og billiard rummet.

Hr. Stanley er også blevet spottet i det administrative kontor, hvor han muligvis holder øje med hotellets papirer og bogholderi.

Svage stemmer og fodtrin høres også i gangene og rummene.

Personalet og gæster siger ofte, at de mærker og ser hænder der rækker ud, og hiver dem i tøjet.

Flere gæster siger også, at mens de sover, bliver deres dyne revet væk og lagt pænt sammen.

Jarlen af Dunraven, som ejede grunden før Stanley, siges at hjemsøge rum 407, hvor man eftersigende skulle kunne lugte pipetobak. Et spøgelsesansigt er også blevet set i vinduet.

Rum 217, hvor Stephen King boede, var stedet for en tragisk ulykke i 1911. Rengøringskonen Elizabeth Wilson blev dræbt i gaseksplotion. Efter hendes død, skete der en masse uforklarelige ting i rummet. Døre åbnede og lukkede, lyset blev tændt og slukket af sig selv.

Rum 418 er det mest hjemsøgte rum, i hvert fald hvis du spørger personalet. Man kan høre børn lege om natten.  Et par som overnattede på hotellet, klagede over de larmende børn, selvom der er ikke var nogen børn på hotellet den nat. Aftryk af et menneske kan også ses på sengen, selvom der ikke er nogen der har overnattet på hotellet i det rum, den nat.

Spøgelset af en lille pige, som kalder efter sin barnepige, er blevet rappoteret af flere, selv af Stephen King.


Kommentarer (8)

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German