Aggressiv forstander går igen på Genner børnehjem

Aggressiv forstander går igen på Genner børnehjem

Uafhængig fortsættelse af fortællingen: En opvækst med ånder og spøgelser

Siden jeg var ganske lille, har jeg kunnet se, føle, høre og mærke ånder og åndelige kræfter. Disse har jeg arvet efter min mor, som er medie.

Som jeg blev ældre, blev det, jeg mærkede, stærkere og stærkere. Derfor valgte jeg sammen med to andre, Michael og Jimi, at stifte gruppen PGS – Paranormal Ghost Society, hvor vi tog ud til hjemsøgte steder.

En dag sad vi og søgte på nettet efter steder i Danmark, hvor det spøgte mest. Og via forskellige søgninger fandt vi frem til en side om Genner Børnehjem. Vi fandt nogle billeder, som virkelig fangede vores interesse. Derfor samlede vi gruppen og drog af sted på første tur mod Genner Børnehjem bevæbnet med notesblok, kamera, varmesensorer og mine ‘åndelige vejledere’.

Da vi ankom, kunne vi straks mærke, at vi ikke var velkomne, og jeg var slet ikke. Stedet er faldefærdigt, og man må ikke færdes der, men vi sneg os derind alligevel. Da jeg kravlede ind gennem det lille hul, som man kan kravle ind ad, hørte vi alle en mandestemme, der råbte “forsvind med dig!”. Det løb os alle koldt ned af ryggen. “Vi vil ikke gøre dig noget, vi kommer for at kigge på stedet”, sagde jeg, og da var det som om, den vrede stemning lagde sig.

Det var første gang, vi besøgte stedet. Vi kendte ikke huset, og derfor holdt vi os i stueetagen, hvor de store opholdsstuer, køkkenet og badeværelser lå. Efterfølgende gik vi ned i kælderen, til fyrrummet og til idrætssalen, hvor loftet var delvist faldefærdigt og i den ene ende nærmest gik i ét med gulvet. Vi tog nogle billeder, som vi først fik kigget nærmere på, da vi var kommet hjem. Men de var ret interessante, da man tydeligt kunne ane en skikkelse, der så ud som om, han havde hængt sig selv. Vores oplevelser skreg på endnu et besøg.

Kort tid efter tog vi af sted igen. Denne gang om dagen, så vi kunne komme hele huset rundt. Vi havde igen hele oppakningen med samt lommelygter, da vi havde besluttet os for at blive natten over. Vi startede vores undersøgelse på stueetagen, men det var først, da det blev mørkt, der pludselig skete noget. Pludselig hørte vi et ordentligt brag fra den anden stue, så vi styrtede derinde og tændte vores lygter, men der var intet at se.

I stuen fandt vi en trappe, som vi gik op ad. Da vi kom op, var det pludselig som om, jeg blev fuld. Sådan rigtig fuld. Og jeg havde altså intet drukket. Men vi fortsatte, og de andre hjalp mig ind i et af rummene, og da fik jeg de grummeste tømmermænd. Vi gik endnu et etage op, hvor den ene fløj var totalt ødelagt, så man skulle passe på, man ikke faldt igennem gulvet. Her fik jeg det først rigtig skidt. Jeg havde en ubehagelig følelse i kroppen, og inde i mit hoved hørte jeg en mand sige: “Hvad laver I børn her! Kan I så komme væk! Børn hører ikke til på denne etage!”. Det måtte være forstanderen. Da vi igen gik nedenunder, kunne jeg pludselig høre børnelatter, og øjeblikket efter kunne jeg også tydeligt se en masse børn, der legede. Specielt en lille pige, som hed Lisa lagde jeg ekstra godt mærke til. Og jeg kom til at holde af hende, og i dag er hun en af mine vejledere. Vi har siden knyttet et stærkt bånd.

Tilbage til Genner. Hun fortalte mig, at hun ikke ville være der, fordi han var ond, og ikke gjorde rare ting ved dem. Da jeg spurgte hende, hvad han havde gjort, begyndte hun at græde. Siden har hun fortalt, at han pillede ved både børn og ansatte.

Lisa fulgte os rundt i hele huset, og da vi igen kom ned på stueetagen, blev jeg draget over mod en trappe. Lisa sagde dog bestemt, at jeg ikke måtte gå op af den, for ellers ville han blive gal. Jeg sagde til hende, hun skulle stole på mig, og at hun skulle gemme sig. Da jeg gik et par trin op ad trappen, kunne jeg høre en mand råbe af sine fulde lungers kræft, og jeg skulle komme væk fra hans trappe. Jeg valgte dog at provokere ham lidt og sagde: “Du kan ikke gøre mig noget, og jeg kan ikke gøre dig noget. Jeg står bare her på tredje trin, men nu går jeg op på fjerde!”. Michael og Jimi fortalte, at temperaturen pludselig faldt drastisk hos dem, og jeg kunne mærke, at der stod nogen lige bag mig og åndede mig i nakken… Med ét blev jeg skubbet ned ad trappen, så jeg væltede ned over de Michael og Jimi. Da var det, vi blev enige om at tage hjem i en fart. Siden har vi ikke været der, men Lisa hægtede sig på mig, og hun har lige siden været ved min side som ‘åndelig vejleder’.

 


Kommentarer (16)
 • november 9th, 2015 at 00:23

  Hej vil du ikke lige kontakte mig på facebook, vil gerne stille nogle private spørgsmål 🙂
  Olivee Rahr Lysholm

  • Ladylullaby

   maj 11th, 2019 at 15:57

   Nu ved jeg det er år siden men håber lidt du ser den! Jeg er meget interesseret i at vide mere omkring det hvis du selvfølgelig vil fortælle?

 • november 9th, 2015 at 02:15

  Hej Oliver. Du må hellere lige smide en besked til overnaturligt på Facebook så 🙂 Det er lidt nemmere på den måde. Mvh Niels

 • januar 3rd, 2016 at 05:33

  Hejsa kender historierne om det, da jeg har fået fortalt det. Desværre kan det ikke Googles men overvejer nogen gange at smide det på Google, men syntes også der er noget sjovt i at man selv kan gætte sig til hvad der er sket. Min bedstemor var der i 60’erne. Lidt om hvad jeg ved noget om:
  -Forstanderen.
  -Forstanderens død.
  -I bad med forstanderen.
  -Overgrebene.
  -Det hemmelige rum med stolen.
  -Vanrøgt.
  -Straffene.
  -Loftet
  -Kælderen.
  -Historien om Inger.
  -Volden

  • januar 3rd, 2016 at 16:04

   Mener Tante – Det er min stavekontrol der åbenbart laver det om da jeg lige har skrevet med hende (Spurgt?!?) 😉

   • marts 26th, 2016 at 14:29

    Hej Line. Vil du sende en mail til os ang. din viden omkring børnehjemmet 🙂

  • februar 23rd, 2016 at 23:15

   hej line hvis du har lyst kunne jeg godt være intra i at høre noget om de forkselige ting? 🙂

  • marts 14th, 2016 at 08:59

   Jeg syntes altså også at det kunne være vildt spændende at høre om, så hvis du vil sende mig en privat besked med det, ville det være super nice 😉

  • marts 15th, 2016 at 22:19

   Hej Line

   De historier er jeg også MEGET interesserede i ☺️ Det kunne være FEDT hvis du også gad at sende MIG en besked om det? Hvis du ikke kan skrive til mig her på Facebook skal du være velkommen til at smse mig på 23270052 Min far voksede op i Genner og har derfor brug for lidt baggrundsstof fra Genner ? Håber VIRKELIG at høre fra dig ?

  • maj 30th, 2017 at 11:12

   Hejsa Line ? Jeg kunne godt tænke mig at vide noget om de ting du ved fra genner børnehjem da det er noget jeg er meget interesseret i ? Da jeg selv var på et børnehjem tæt på genner for mange år siden ? Håber du vil skrive til mig
   Mvh Tove

  • august 30th, 2017 at 23:31

   Hej Line, jeg er også super nysgerrig og vil elske at få mere at vide om børnehjemmet! Kan du måske sende mig en privat besked med flere detaljer?

 • januar 14th, 2016 at 13:02

  Hej Line. Hvis du har lyst til at skrive en mail til os ang. Dit kendskab til Genner børnehjem, så ville det være rigtig fedt 🙂

 • juli 26th, 2016 at 21:27

  Hej Line, jeg kunne vildt godt tænke mig at hære mere om din viden til børnehjemmet, håber du vil sende mig en mail på Michael.kolind@gmail.com.
  Eller kontakte mig på Facebook, det kunne være vildt fedt at høre noget mere om det, og håber på at høre fra dig. Syntes det er vildt spænende?

  Mvh Michael Kolind:-)

 • maj 19th, 2017 at 23:47

  Hej Line 🙂 jeg kunne helt vild tænke mig og høre mere om børnehjemmet . Kan du ike skriv en e-mail til mig ? –> susbaranyai@gmail.com
  Håber at høre fra dig:)

 • september 27th, 2017 at 06:40

  Er der nogen der har hørt fra Line???

Skriv en kommentar

Top