Clairvoyant: “Alle har clairvoyante evner”

Clairvoyant: “Alle har clairvoyante evner”

Bettina Thomsen, der er clairvoyant og formand for Lysets Hus, mener, at alle mennesker har clairvoyante evner med den rette træning og åbenhed.

Evnen til at fornemme, mærke og kommunikere med den åndelige verden er ikke kun en gave, der er forbeholdt de få af os. I hvert fald ikke hvis man skal tro Bettina Thomsen, som er clairvoyant og formand for Danmarks eneste tilbageværende spiritistkirke, Lysets Hus.

”Jeg er overbevist om, at alle har evnen til at mærke, se og føle den åndelige verden. Det handler bare om at udvikle evnen med den rette træning, og mindst lige så vigtigt at stole på sine instinkter. Det er vigtigt at tro på, at det man får ind, også er rigtigt,” fortæller hun.

Selv har hun altid været tiltrukket af det spirituelle og åndelig og har altid haft det tæt på ind på livet. Det var således Bettina Thomsens familie, der i sin tid stiftede Lysets Hus, som i 2013 fejrer 100 års jubilæum. Hun fortæller, at der er mange forskellige måder at opleve den åndelige verden på.

”Det er meget forskelligt, hvordan vi clairvoyante oplever den åndelige verden. Det er altid gennem sine sanser. Jeg føler energier, og det tror jeg også er det, man oftest gør. Men andre ser eller hører måske i højere grad, end de føler,” forklarer hun og tilføjer, at åbenheden er afgørende.

Udvikler evnerne i cirkler
Bettina Thomsen har, siden hun var ganske lille, forsøgt at udvikle sine evner. Det er nemlig vigtigt, hvis man vil bedre til at interagere med den åndelige verden.

Selv er hun med i en ’cirkel’ – en form for træningsgruppe, hvor man træner og udvikler sine clairvoyante evner.

Tidligere har hun blandt andet deltaget i åndelige udrensninger hos private, der oplever noget ubehagelig, som de ikke selv kan forklare. Ligesom hun i forbindelse med klarsynsseancer og lignende bruger og træner sine clairvoyante evner.

Livet efter døden
Ingen har endnu været i stand til at besvare én af eksistentialismens helt store spørgsmål, nemlig: ”Er der et liv efter døden?”. Men i Lysets Hus er der ingen tvivl.

”Vi tror på livet efter døden. Kirken har stadig et kristent grundlag, men den store forskel er, at vi tror på, der findes liv efter døden,” forklarer Bettina Thomsen, der selv tror på reinkarnation.

Lysets Hus ligger placeret i Posthussmøgen i hjertet af Aarhus. Er man interesseret i at deltage i Lysets Hus’ arrangementer eller læse mere her.

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German