Toplisten over paranormale videoer 2013

Toplisten over paranormale videoer 2013

Sidste år, blev der lagt rigtig mange videoer ud på nettet, hvorpå man mente at have optaget et spøgelser på video. Et simpelt spørgsmål kommer altid frem, er de videoer ægte, eller er de falske?. Med nutidens sofistikeret video redigerings programmer, både til pc & smart phones, så kan en video nemt manipuleres med, og derved har man udgivet et falsk bevis.

Der bliver oploadet mange videoer hverdag på youtube, hvor man mener at have fanget et spøgelse på video. Nogen videoer set faktisk ægte ud, men størstedelen er falsk, og det er med garanti. Når en video faktisk viser sig at være ægte, bliver den meget nemt overset, da så mange har manipuleret videoer, at det er helt normalt at kalde videoen for falsk.

 

Nr 11

Video uploadet til youtube i April. Det viser en mand blive overfaldet af et spøgelse, hvorefter han bliver trukket ned af gangen i et lejlighedkompleks.

 

Nr 10

Overvågningskamera viser her optagelser, fra en helsekostforretning i Juli måned,. På videoen ser man en kunde, som kigger på vare. Lige bagved ham, på hylden ser man to kasser med thé svæve, hvorefter de lige pludselig falder til jorden. Kunden ser egentlig ud til at være ret ligeglad

 

Nr 9

En kvinde fra Arizona, og hendes to venner, fangede en skygge på video, nær en park, kendt for at være hjemsøgt. Kvinden mener at det er en dæmon, da området er kendt for at være “dæmonernes legeplads”

 

Nr 8

North Carolina’s baseball hold, spillede imod Louisiana State universitetet. Midt i kampens hede, midt i en “homerun”, så det alt af mest ud til at 2 spillere faldt over nærmest ingenting. Det spøjse øjeblik blev fanget af 2 kameraer fra forskellige vinkler. Mange mener at det overnaturlige har haft en finger med i spillet.

Klik på linket HER

 

Nr 7

Underlige høje lyde, skræmmer folk i en lille by i Canada. Flere snakker om revolution, andre siger det er et tegn fra himlen om en ny tid. Et citat fra koranen:
according to the quran,..On the blowing of the trumpet, the earth and skies will be blown into smithereens. All the creatures will die, and those that have already died, their souls will become unconscious. But those whom Allah wishes to protect, will remain as they are. Lyt/se med her

 

Nr 6

Ansatte på et historisk hotel i Florida, lagde pludselig mærke til noget mystisk, på overvågnings billederne. En af sikkerhedsvagterne,  så en skyggefigur i hotellets bar i Oktober måned.

 

Nr 5

En fotograf fik mere end hvad han kom efter i første omgang. Han satte sit nyindkøbte kamera til at tage et billede hvert 30. sekund (time lapse) på en kirkegård i nærheden. Næste morgen opdagede han noget usædvanligt.

Nr 4

En gammel egyptisk statue på et engelsk museum, er blevet set bevæge sig i en cirkel.

 

Nr 3

Politiet i Connecticut er overbevist om at deres parkeringsplads er hjemsøgt. Den 31. Oktober kommer en politimand ud til hans bil, og ser at der er blevet lavet hærværk på den. Betjenten bemærkede at spejlet i føresiden var blevet flået af. Han fandt den liggende på jorden ved siden af bilen. Hans første tanke var at det kunne være drengestreger.

https://www.youtube.com/watch?v=6unutj3Jzy8

 

Nr 2

Et hold spøgelsesjægere, fangede en “skygge” på i video i Arizona. Lederen af gruppen mener at det er beviset på eksistensen af “skygge folket”

 

Nr 1

En spøgelsesjægere fra New York, har fanget spøgelset af en kat på video tidligere på året. Stephen Barcelo lagde video op på hans youtube kanal, hvor han beskriver at han har set spøgelset af en kat. Og selvfølgelig er det på det berømte hotel, Stanley Hotel.

 

Rigtig god fornøjelse med det hele. Lad os få en debat igang om de forskellige videoer. Er de falske? Er der en god begrundelse for nogle af videoerne? Hvad mener i derude?.


Kommentarer (5)

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German