16 tegn på at dit hjem er hjemsøgt

16 tegn på at dit hjem er hjemsøgt

16 tegn på at dit hjem er hjemsøgt

 

Hvordan kan du være sikker på at lydene du hører, er gamle rør i væggen, eller om det er spøgelse der lister rundt?

Her nedenunder er der i hvert fald nogle tegn på at dit hus er hjemsøgt.

Du hører tunge fodtrin, ovenpå første sal, selvom du godt ved der ikke er nogen deroppe. Døre der smækker af sig selv. Ting du bruger i hverdagen forsvinder, og dukker op igen lige pludselig. Lyset i køkkenet tænder af sig selv. Der er en underlig lugt af parfumé i luften nogen gange. De få ting, kan være en indikation på at dit hjem er hjemsøgt. Rigtige kraftige hjemsøgelser er sjældne, og det kan være svært at afgøre, om netop lige det du oplever er et spøgelse. Noget andet er, ingen ved med sikkerhed hvad en ”rigtig” hjemsøgelse er, men hvad for det hele til at starte? Der er mange teorier selvfølgelig, som også er blevet diskuteret i forums overalt på nettet. Men hvis du tror dit hjem er hjemsøgt, hvad kan  du så gøre ved det?

Indikation på en hjemsøgelse

Det første skridt er at vurdere, om du har en hjemsøgelse eller ej. Ikke alle hjemsøgelser er ens, det varier meget. Nogen oplever kun at en enkelt dør smækker, mens andre oplever flere døre smækker, ting bliver flyttet osv.

 

Uforklarlige lyde

Fodtrin, bankelyde, skrabelyde, ting der bliver tabt. Nogengange kan disse være fjerne og stille, mens andre gange kan de være højlydt og skræmmende

Døre, skabslåger, gardiner åbner og lukker

For det meste, så er disse fænomener nogle du ikke ser selv ret tit. Du hører måske kun lige knirke lyden fra en dør et sted i huset, men er ikke sikker på hvilken. Du kan også komme til et rum i huset, hvor døren er åben, og du er bare sikker på du havde lukket den. Tit kan møbler også flytte sig, især køkkenstolene. Men, det er sjældent at man oplever det i øjeblikket det sker.

Lys der tænder og slukker

Ligesom nævnt ovenover, så er det tit du ikke selv oplever dette ske, men du er stadigvæk sikker på, at da du gik slukkede du lyset. Dette kan også ske for fjernsynet, radion og andre elektroniske apparater.

Ting forsvinder og dukker op igen

Du ved hvor du stiller de ting, du normalt bruger hverdag, men så er de væk en dag. Det er svært at forstå, når man er sikker på at der var der mange lagde den. Efter noget tid, så dukker det op igen, på det samme sted. Nogengange er de væk i flere uger, og nogen gange kun et par dage.

Uforklarlige skygger

Skyggen du ser ud af øjenkrogen, der lige flygter rundt om hjørnet. Dette emne er også blevet diskuteret meget i artikler om ”skyggefolk”. Mange gange har skyggerne menneske form, og andre gange, ligner det at benet mangler eller en arm.

Kæledyr der opfører sig underligt

En kat, hund, eller andet kæledyr der opfører sig underligt. Hunde der gør, af noget du ikke kan se. De rejser måske børster af noget over i hjørnet, eller også vil de ikke gå ind i bestemte rum, som de ellers godt vil gå ind i. Katte, som sidder og bare stirre over i et hjørne, eller opfører sig somom der er nogen i nærheden af dem, selvom der ikke er nogen. Dyr har skarper sanser end vi mennesker har.

Følelsen af at blive overvåget

Dette er ikke en unormal følelse, og det kan selvfølgelig skyldes mange ting, men det kan sagtens være en hjemsøgelse.

 

Det her er nogen af mest normale ting der sker ved en hjemsøgelse, men ja der kan ske endnu flere og underlige ting. De næste ting er mere sjældne, men kan være et stærkt bevis på at dit hjem er hjemsøgt.

Er jeg skør?

At høre en dør åbne eller lukke er en ting, men at se det er noget helt andet. At se lyset tænde af sig selv, er et af de stærkeste beviser. Ser du tv’et tænde af sig selv, eller at radioen selv slukker?. Det kan også være du tilstede når dit barns legetøj selv går igang. Andre oplever også at når de ligger i sengen, så føler de at der er en der sætter sig i sengen.

Følelsen af at blive rørt

Det er noget af en oplevelse at få, hvis du bliver rørt, eller at der bliver hevet i dit hår eller trøje. Det er også et rigtigt stærkt bevis på at der sker noget overnaturligt hjemme ved dig.

Gråd eller visken

Engang imellem hører du mumlen, hvisken og måske også gråd. Det kan endda være at du høre dit eget navn bliver sagt.

Så kommer vi til det sidste, og nok også det mest skræmmende, der kan ske ved en hjemsøgelse. Vi kalder det for poltergeist aktivitet, og det er nok også den mest stærkeste form for spøgelse vi har.

Ting der flytter sig eller svæver

Tallerknerne der glider ned af bordet, billeder der ryger ned af væggen, døre der smækker så hårdt at man tænker at væggen er væltet. Også er der møbler og stole som nærmest bliver smidt hen af gulvet. Det er sjældenhederne det her, men det kan altså ske.

Psysisk kontakt eller overfald

Krassemærker, og at blive skubbet. De her ”overfald” er ekstremt sjældne, og hvis det sker, er der også god grund til bekymring.

At se en hel skikkelse

En manifestation af en skikkelse. Det sker ikke ret tit. Den kan tage form som et menneske, eller en slagt tåge. Det kan også gennemsigtig tåge, som hurtigt forsvinder igen. Og mest sjælden er at se en person så tydeligt, at det faktisk ligner at der står en levende person.

Taget alle ting i menté ovenfor, så kan du drage dine egne tanker, om du har en hjemsøgelse eller ej.


Kommentarer (22)

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German