Hvad skal jeg gøre hvis mit hus er hjemsøgt?

Hvad skal jeg gøre hvis mit hus er hjemsøgt?

Hvad skal jeg gøre hvis mit hus er hjemsøgt?

 

I vores tidligere artikel, beskrev vi nogle tegn, som kunne indikere at dit hjem er hjemsøgt, men hvad skal du så gøre, hvis du mener at du overlever overnaturlige ting hjemme ved dig selv?

En person som har oplevet mærkelige ting derhjemme, har grund til at tro at deres eget hjem er hjemsøgt. Men menneskets hjerne er nem at narre, som så mange tryllekunstnere ville sige. Der er rigtig mange mennesker som forveksler helt normale lyde fra huset, med noget overnaturligt.

Før du bestemmer dig for at du har et spøgelse i dit hjem, og flygter derfra i rædsel, så prøv og se om du ikke kan finde en rationel forklaring på tingene.

 

–          Uforklarlige lyde, det kan være huset der knager, vandrør, mus og andre smådyr.

–          Døre der åbner og lukker, kan sagtens være pga. Gamle hængsler, og vinden.

–          Ting der forsvinder. Helt normale mennesker glemmer altså også

–          Skygger, en bil der kører forbi udenfor, kan sagtens kaste en skygge ind på væggen, eller en gren udenfor vinduet, laver også nogle ret skræmmende skygger nogengange.

–          Så virkeligt som det virker til én nogengange, så er det tit bare ens fantasi 

 

Selvfølgelig, jo mere ekstreme oplevelserne er, jo sværer er de at argumentere imod. Hvis i er flere der oplever det på samme tid, så er det nemmere at blive taget seriøst.

En idé kan være at få nogle fagfolk ud. Feks, få en vvs mand ud, for at tage et kig på dine vandrør, eller en tømrer der kan kigge på dine døre. Det er altid godt at få et ekstra sæt øjne på tingene, da de højst sandsynligt har en eller anden form for forklaring.

Skriv ned

Hvis du mener at du kan udelukke alle rationelle forklaringer, og de stadigvæk sker regelmæssigt, dokumenter det. Hold styr på datoen, tid og hvad du laver på det givne tidspunkt.

Feks; Den 23. maj 2014, kl 18.04 – Sidder ved computeren, og skriver artikler. Pludselig tænder lyset på badeværelset, jeg gik ind og slukkede det igen.

Hvis du hører stemmer, lyde og andre ting, dokumenter det. En diktafon, kan fåes for billige penge, og er et kanon redskab, hvis du vil dokumenter hvis der sker noget hjemme ved dig. Ser du ting, såsom skygger, døre der åbner osv, stil et videokamera, som optager direkte på døren.

Ring til experterne

Hvornår skal du ringe, eller kontakte paranormale efterforskere?. Når du har udelukket alle naturlige forklaringer, og er sikker på at dit hjem har besøg af spøgelser. Men selvfølgelig, hvis oplevelserne er så skræmmende, at du frygter for dig selv, dine børn, familien osv, så ring med det samme.

Hvis du rent faktisk har besøg af spøgelser, så er 8/10 gange, noget du ikke skal være bange for, det er ikke noget der vil dig noget ondt. De prøver for det meste kun på at få din opmærksomhed, og det er det, der kan virke skræmmende.

 

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German