Mærkelig snegl på Pluto

Mærkelig snegl på Pluto

Mærkelig snegle agtigt væsen fotograferet på Pluto 24-12-15

Et nyligt udgivet foto, af dværgplaneten Pluto. Viser noget, som ser ud til at kravle hen over dværgplanetens overflade.

New Horisont satellitten, har sendt dette spændende billede tilbage til os.

1

På billedet kan vi se et mystik objekt, der lader til at glide eller kravle hen over overfladen. I en af de mange fordybninger, som dekorer overfladen. Nasa eksperter mener, at objektet som ligner en stor snegl, kunne være citat: En stor klump is, som flyder på solid nitrogen. Endnu en vidunderlig forklaring fra Nasa, som igen har andre gode forklaringer.

Jeg tror ikke på et ord af det, og det burde du heller ikke.

Det er dokumenteret at NASA før hen, har udsendt løgnagtige forklaringer ud, og dækket over sandheder. Så jeg ville ikke blive overrasket, hvis dette blot var endnu en strålende forklaring, så som denne.

Billedet blev sendt tilbage til jorden 24-12-2015, og blev taget af The telescopic reconocense long range imager, bedre kendt som Lori. I en afstand af Ca. 10.000 Miles. (Ca. 16 kms højde)

Som tog et billede af det som er kendt som Sputnik Planum.

Det is dækkede område ligger i lavere højde end de omlæggende arealer, men overfladen er ikke flad. Den er dækket af Celler, eller polygoner. Og er 14-16 km bred. Man mener at disse celler er skabt over tid, af den langsomme rotation af is. Isen menes at være en blanding af Vand-is og Nitrogen-is.

2

Ud over det mystiske objekt, som godt kunne ligne en snegl, kan der i nederste højre hjørne ses et stort kryds. Som er smeltede celler, som dominere regionen. Indtil nu, har New Horisont sateliten. Kun sendt os 20% af de billeder den tog ved den historiske overflyvning. Det bliver spændende at se, hvordan vores syn på den lille dværgplanet vil udvikle sig efterhånden som strømmen af data når jorden. New Horisont samlede 15Gb data ved denne overflyvning af Pluto og dens måne og 4 mindre objekter.

Man regner med, at det vil tage omkring 1 år før al dataen er tilbage til jorden.

Så nu er der bare tilbage og se tiden an. Men hvis det er en snegl eller et andet væsen. Skal i ikke regne med at de frigiver dette sådan lige med det første.

 

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German