Morten Biografi

Morten Biografi

Siden barn indehaver af en nysgerrig natur, har jeg i særdeleshed også altid været fascineret af overnaturlige fænomener, sagn og legender. Selv i en moderne verden er det stadig spændende at forestille sig hvor meget der stadig venter på at blive opdaget. Jo mere vi ved, des flere spørgsmål stiller
vi. Det er lige nøjagtig muligheden for at besvare nogle af disse spørgsmål der drager mig til paranormal efterforskning. Dog er det vigtigt ikke at lade fantasien løbe løbsk. Så jeg var glad da jeg i 2016 fandt overnaturligt.dk,
endelig nogle efterforskere der rent faktisk er ude efter konkrete beviser og ikke bare opmærksomhed. Derfor er det altid min fornøjelse at udlåne min tid og udstyr når de inviterer mig med på efterforskning. Arbejder til daglig som fotograf og filmskaber med speciale i naturdokumentarfilm. At optage vilde dyr i naturen er i høj grad tålmodighedsarbejde. Det samme gælder for paranormal efterforskning. Men tålmodigheden bliver altid belønnet når man pludselig indfanger sjældne fænomener på film eller lyd, og derved kommer et skridt nærmere en forklaring på hvad der kan ligge til grund for dem.

Top
Danish Danish English English German German