Landejendommen ved Viborg

Landejendommen ved Viborg

Kære Overnaturligt.

Jeg har en oplevelse jeg gerne vil fortælle om.

Min oplevelse startede, da jeg var ganske lille (5-6 år)vi boede på en landejendom ved Viborg. Vi havde et spøgelse i stuehuset som vi kaldte Karl.
Karl var ikke noget ondt spøgelse, han var der bare. Og hørte ligsom til på stedet. Første gang jeg så ham, blev jeg noget forskrækket. Det skal lige siges, at vi ikke så ham så tit som vi hørte ham. Mine brødre og jeg legede udenfor ved stalden, vores forældre var vist nok i marken. Den gang sad man ikke inde og lumrede foran Tv´et som børn nu til dages. Vi spillede bold, da vi i køkkenvinduet så en mand, han stod bare der og kiggede ud på os. Det var ikke en vi kendte, og vi undrede os lidt over, hvordan han var kommet der ind. For vi havde været i gårdspladsen hele tiden, og havde ikke set nogen komme. Vi gik alle tre ind for at se hvem der var kommet på besøg. Men da vi kom ind i køkkenet, var der ingen. Det hele lignede sig selv, vi hørte nogen rømme sig i stuen. Vi gik forsigtigt der ind. Der sad en ældre mand i min fars stol, han så faktisk rar ud. Han sad bare der og kiggede ud af vinduet, da han fornæmmede os tre børn, vendte han sig om mod os. Han smilede til os, og begyndte langsomt at falme bort. Vi kunne simpelthen ikke tro vores egne øjne.
Vi viste dog godt at der skete ting og sager, men min mor slog det altid hen med. At det var jo nok bare nisserne som rumsterede. Det skal lige siges, at vi oftest oplevede disse ting, fra efteråret og hen over vinteren. Det var ligesom om at om sommeren var der helt stille. Eller også oplevede vi det ikke, fordi det meste af sommeren foregik udenfor.
Vi hørte også ret ofte sære lyde. Men de historier må i have til gode.

Med Venlig Hilsner

Lotte fra Viborg egnen.

Lotte havde indsendt sin beretning fra barndommen. Du er også velkommen til at indsende din historie til os. Så vil vi bringe den her på siden. Hvis man ikke ønsker sit rigtige navn på siden skal man blot skrive det i mailen. Så finder vi på et navn. 
I denne beretning hedder vedkommende heller ikke lotte i virkeligheden. Det skal dog siges, at vi ALDRIG sætter dit efternavn ind. Med mindre du udtrykkeligt ønsker dette. 
Du kan skrive til: 

Kontakt@overnaturligt.dk Eller som Lotte til Brian@overnaturligt.dk

Skriv en kommentar

Top
Danish Danish English English German German